Business

Ο Carl Pei αποχωρεί από την OnePlus, σύμφωνα με πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες ο Carl Pei, συνιδρυτής της OnePlus, αποχωρεί από την εταιρεία. Τα παραπάνω σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, η οποία αναφέρει πως ο Pei πήρε αυτή την απόφαση για να κάνει μία νέα αρχή, αν και προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία.

Στο Reddit υπάρχουν κάποια εσωτερικά έγραφα της εταιρείας, τα οποία αναφέρουν όλα τα διοικητικά στελέχη, με την απουσία του Carl Pei να ενισχύει ακόμα παραπάνω τις πληροφορίες που τον θέλουν να αποχωρεί. Δε μπορούμε να εγγυηθούμε για την εγκυρότητα των εγγράφων, τουλάχιστον ακόμα. Ο Pei ήταν το πρόσωπο της OnePlus εδώ και αρκετά χρόνια, όχι μόνο για το κοινό αλλά και για τους μετόχους.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν ο Carl Pei ξεκίνησε τις συζητήσεις μέσω των social media με τον Pete Lau, με τους δύο να αναφέρουν πόσο θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. O Pei έπαιξε κεντρικό ρόλο στο σχεδιασμό των συσκευών της OnePlus, αλλά και στο πως να προωθήσουν τις συσκευές της. Η δημιουργία του hype στο OnePlus One, αλλά και το πάθος του και των υπολοίπων έφτασαν την OnePlus στη θέση που είναι τώρα. Περιμένουμε λοιπόν μία επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία.

Πηγή
Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.