Ο CEO της Samsung ισχυρίζεται ότι θα παραμείνουν στην κορυφή για τα επόμενα δέκα χρόνια

Samsung, Ο CEO της Samsung ισχυρίζεται ότι θα παραμείνουν στην κορυφή για τα επόμενα δέκα χρόνια

Η Samsung βρίσκεται στη μέση μιας διαμάχης με τη Huawei για την κατάκτηση ή τη διατήρηση της κορυφής των τεχνολογικών αγορών, με τη δεύτερη να κάνει κάποια μεγάλα βήματα για να βρεθεί στη πρώτη θέση.

Η Huawei έχει απλώσει πολλές φορές τα χαρτιά της και τις ελπίδες της στο τραπέζι λέγοντας ότι θα βρίσκεται στη κορυφή μέχρι το 2021. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ακούμε απάντηση από την κορεάτικη κατασκευάστρια. Ο CEO της Samsung, DJ Koh, δήλωσε πως η εταιρεία του θα βρίσκεται στην κορυφή για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Όταν ο DJ Koh ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Samsung να χάσει τη θέση της, ο ίδιος είπε πως η εταιρεία πάντα επικεντρώνεται στη καινοτομία και στη βελτίωση των προϊόντων της, κάτι που θα αποτελέσει το επίκεντρο της Samsung την επόμενη δεκαετία.

Παρά τις απογοητευτικές παγκόσμιες πωλήσεις, η Samsung είναι πεπεισμένη ότι τα folding κινητά είναι το μέλλον και ο DJ Koh οραματίζεται ότι θα ξεκινήσουν ένα νέο κύμα πρωτοφανούς mobile εμπειρίας. Επιπλέον, ο CEO επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία ασχολείται με τη βελτίωση της οθόνης του Galaxy Fold ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μία οθόνη χωρίς συμβιβασμούς και εμφανή προβλήματα εμπειρία χρήσης.

Τέλος, ο DJ Koh ανέφερε ότι η Samsung είναι έτοιμη να κάνει διαθέσιμο Galaxy Fold στο ευρύ κοινό, αν και δεν είπε λεπτομέρειες για τη νέα τιμή της συσκεύη ή την χρονική περίοδο στην οποία θα γίνει διαθέσιμη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Τι δεν είναι η Samsung η καλύτερη …. για τα επόμενα 150 χρόνια ….. μπρρρρ

Βλαδιμηρος

Κρυβε λογια…10 χρονια ειναι πολλα για να λεει..πριν 10 χρονια αν γυρισουμε πισω τον χρονο,αυτοι που τα πηγαιναν καλυτερα ηταν η Sony ericsson και η Nokia..τωρα που ειναι αυτοι? πολυ πιο κατω (σε πωλησεις παντα) οχι σε ποιοτητα,
Οποτε σε 10 χρονια μπορει παλι να ειναι η Sony πρωτη η Huawei η ακομα και Xiaomi να βγαλει μια τουμπανη συσκευη και ο κοσμος να στραφει προς τα εκει.. εγω θα ελεγα ισως 5 χρονια να ειναι πρωτη αλλα 10 δεν ξερουμε καν αν θα εχουμε πλανητη (χαχα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.