Business

Ο CEO της Samsung ισχυρίζεται ότι θα παραμείνουν στην κορυφή για τα επόμενα δέκα χρόνια

Η Samsung βρίσκεται στη μέση μιας διαμάχης με τη Huawei για την κατάκτηση ή τη διατήρηση της κορυφής των τεχνολογικών αγορών, με τη δεύτερη να κάνει κάποια μεγάλα βήματα για να βρεθεί στη πρώτη θέση.

Η Huawei έχει απλώσει πολλές φορές τα χαρτιά της και τις ελπίδες της στο τραπέζι λέγοντας ότι θα βρίσκεται στη κορυφή μέχρι το 2021. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ακούμε απάντηση από την κορεάτικη κατασκευάστρια. Ο CEO της Samsung, DJ Koh, δήλωσε πως η εταιρεία του θα βρίσκεται στην κορυφή για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Όταν ο DJ Koh ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Samsung να χάσει τη θέση της, ο ίδιος είπε πως η εταιρεία πάντα επικεντρώνεται στη καινοτομία και στη βελτίωση των προϊόντων της, κάτι που θα αποτελέσει το επίκεντρο της Samsung την επόμενη δεκαετία.

Παρά τις απογοητευτικές παγκόσμιες πωλήσεις, η Samsung είναι πεπεισμένη ότι τα folding κινητά είναι το μέλλον και ο DJ Koh οραματίζεται ότι θα ξεκινήσουν ένα νέο κύμα πρωτοφανούς mobile εμπειρίας. Επιπλέον, ο CEO επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία ασχολείται με τη βελτίωση της οθόνης του Galaxy Fold ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μία οθόνη χωρίς συμβιβασμούς και εμφανή προβλήματα εμπειρία χρήσης.

Τέλος, ο DJ Koh ανέφερε ότι η Samsung είναι έτοιμη να κάνει διαθέσιμο Galaxy Fold στο ευρύ κοινό, αν και δεν είπε λεπτομέρειες για τη νέα τιμή της συσκεύη ή την χρονική περίοδο στην οποία θα γίνει διαθέσιμη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Απριλίου 2019 10:41

Σχόλια

  • Κρυβε λογια...10 χρονια ειναι πολλα για να λεει..πριν 10 χρονια αν γυρισουμε πισω τον χρονο,αυτοι που τα πηγαιναν καλυτερα ηταν η Sony ericsson και η Nokia..τωρα που ειναι αυτοι? πολυ πιο κατω (σε πωλησεις παντα) οχι σε ποιοτητα,
    Οποτε σε 10 χρονια μπορει παλι να ειναι η Sony πρωτη η Huawei η ακομα και Xiaomi να βγαλει μια τουμπανη συσκευη και ο κοσμος να στραφει προς τα εκει.. εγω θα ελεγα ισως 5 χρονια να ειναι πρωτη αλλα 10 δεν ξερουμε καν αν θα εχουμε πλανητη (χαχα)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.