O Elon Musk είναι πλέον ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

, O Elon Musk είναι πλέον ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Μπορεί ο Mark Zuckerberg να παρέμενε σταθερά εδώ και αρκετό καιρό στη τρίτη θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, όμως ο Elon Musk πλέον τον έχει ξεπεράσει, εκτοπίζοντας τον στην τέταρτη θέση. Ο ιδρυτής των SpaceX, Tesla, The Boring Company, Hyperloop και άλλων έχει φτάσει πλέον net worth αξίας 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι άποψη του Elon Musk για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα;

Αυτή η αλλαγή προήλθε μετά τα χθεσινά γεγονότα. Η Tesla χώρισε την κάθε μετοχή της σε πέντε, με κάθε μία μετοχή μετά από αυτή την κίνηση να αυξάνει την αξία της κατά 12%. Ήδη η Tesla έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και έχει ανεβάσει την αξία της κατά 500% το 2020, σε σχέση με τα νούμερα του 2019, φτάνοντας την αξία των 475 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη στιγμή, οι πέντε πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο είναι (με φθίνουσα σειρά): Jeff Bezos, Bill Gates, Elon Musk, Mark Zuckerberg και Bernard Arnault. Ο Elon Musk έχει αποφασίσει να μην πληρώνεται με μισθό ή μπόνους στην Tesla, αλλά να πληρώνεται σε μετοχές, κάτι που φαίνεται ότι αποδίδει. Την ίδια εποχή πέρσι, το net worth του Elon Musk ήταν μόλις 32 δισεκατομμύρια, με τα μισά από αυτά να αποτελούνται από μετοχές της Tesla.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.