Ο Elon Musk είναι ο CEO του Twitter

elon musk, Ο Elon Musk είναι ο CEO του Twitter

To πρωί της Κυριακής ο Elon Musk έγραψε στο Twitter πως δεν έχει ιδέα ποιος θα είναι ο CEO του Twitter, ωστόσο ένα υπογεγραμμένο έγγραφο που κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Ο CEO του Twitter είναι -έκπληξη έκπληξη!- ο Elon Musk.

Αυτή η δημόσια επιβεβαίωση είναι μέρος της 13ης τροποποίησης σε ένα έγγραφο που κατέθεσε για πρώτη φορά στις 4 Απριλίου. Το τότε έγγραφο ήταν μια καθυστερημένη ειδοποίηση πως ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου είχε αποκτήσει περισσότερο από το 9 τοις εκατό των διαθέσιμων μετοχών του Twitter σε διάστημα αρκετών μηνών.

“This Schedule 13D amends the Schedule 13D initially filed by Elon Musk (the “Reporting Person”) with the Securities and Exchange Commission on April 5, 2022 with respect to the Common Stock, par value $0.000005 per share (the “Common Stock”), of Twitter, Inc. (the “Issuer” or “Twitter”), which was subsequently amended on April 11, 2022, April 14, 2022, April 21, 2022, April 26, 2022, April 27, 2022, May 5, 2022, May 25, 2022, June 6, 2022, July 8, 2022, August 30, 2022, September 9, 2022 and October 4, 2022 (collectively, including this amendment, the “Schedule 13D”). Capitalized terms used but not defined herein have the meanings given to such terms in the Schedule 13D.”

The Reporting Person is the Chief Executive Officer of the post-Merger Company.

Οι φήμες θέλουν τον φίλο του Musk, συνιδρυτή του Twitter, και δύο φορές πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Jack Dorsey να έχει μετοχές στη νέα μητρική εταιρεία.

Άλλοι ιδιώτες επενδυτές περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα, αλλά, προφανώς, κανένας δεν κατέχει τόσο μεγάλο μέρος του Twitter όσο η Kingdom Holding Company της Σαουδικής Αραβίας και το ιδιωτικό γραφείο του πρίγκιπα Alwaleed bin Talal, και αυτή η εμπλοκή ήταν που ώθησε το αίτημα του γερουσιαστή Chris Murphy για επανεξέταση της συμφωνίας σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας από την Επιτροπή Ξένων Επενδύσεων στις ΗΠΑ (CFIUS).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.