Business

Ο ετήσιος μισθός του CEO της Apple, Tim Cook, έφτασε τα $14,8 εκατ.

Ο ετήσιος μισθός του CEO της Apple, Tim Cook, εκτοξεύτηκε με την επίτευξη των στόχων, μετά από μία εξαιρετική χρονιά για την εταιρία. Συγκεκριμένα, ο καθαρός ετήσιος μισθός του “αφεντικού” της εταιρείας παραμένει σταθερός, αγγίζοντας τα 3.000.000 δολάρια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Όμως, το 2020 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την Apple, καθώς ξεπέρασε τόσο το στόχο των καθαρών πωλήσεων, όσο και το στόχο των λειτουργικών εσόδων και μάλιστα κατά 179%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μισθός του Tim Cook να αυξηθεί κατά 10.731.000 δολάρια.

Επιπλέον, προστέθηκαν ακόμη 1.038.259 δολάρια ως αποζημίωση, τα οποία περιλαμβάνουν εισφορές, πληρωμή ασφάλειας ζωής, εξαργύρωση των εξόδων διακοπών και αεροπορικά εισιτήρια για προσωπικά ταξίδια. Το τελικό ποσό που έφτασε ο μισθός του CEO της Apple άγγιξε τα 14.769.259 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 6 Ιανουαρίου 2021 15:25

Σχόλια

  • wow o ceo μιας εταιρειας που εχει κεφαλαιοποιηση πανω απο τρις παιρνει μερικα μυρια σαν μισθο...Ολοι εσεις που θα βγειτε στα σχολια να κραξετε/ειρωνευτειτε καλο θα ηταν να κοιταξετε ποσα παιρνουν μερικοι ...ceo ελληνικων δεκο για παραδειγμα, σε σχεση με τα κερδη ΑΝ εχουν ....

  • Αξιος! Με τα 3 εξαρια στο χερι τα εβγαλε τα λεφτα αυτα! (Οπως φαινεται και στην φωτογραφια του αρθρου)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.