Οι χρήστες του iOS ξοδεύουν 64% περισσότερα λεφτά σε εφαρμογές από ότι οι κάτοχοι Android

App Store, Οι χρήστες του iOS ξοδεύουν 64% περισσότερα λεφτά σε εφαρμογές από ότι οι κάτοχοι Android

Η Sensor Tower είναι μία εταιρεία που αναλύει την αγορά των smartphones. Πρόσφατα, δημοσίευσε μία λίστα με τους 100 κορυφαίους εκδότες εφαρμογών του Apple App Store και του Google Play Store.

Τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρεία συνοψίζονται στο ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2019 οι προγραμματιστές των εφαρμογών στο iOS έβγαλαν κατά 64% περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτούς του Android.

App Store, Οι χρήστες του iOS ξοδεύουν 64% περισσότερα λεφτά σε εφαρμογές από ότι οι κάτοχοι Android

Οι προγραμματιστές των 100 κορυφαίων εφαρμογών και των δύο καταστημάτων είχαν συνολικά μέσα έσοδα 130,4 εκατομμύρια δολάρια ή 116,4 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος όρος για τα δύο καταστήματα χωριστά είναι 83,4 εκατομμύρια δολάρια ή 74,4 εκατομμύρια ευρώ για το App Store και 51 εκατομμύρια δολάρια ή 45,5 εκατομμύρια ευρώ για το Play Store.

Ενδιαφέρον είναι ότι οι χρήστες ξόδεψαν κατά μέσο όρο 114,5 εκατομμύρια δολάρια ή 102,2 εκατομμύρια ευρώ στα 100 κορυφαία παιχνίδια και των δύο καταστημάτων. Σε αυτήν την κατηγορία, η διαφορά του App Store με το Play Store είναι 48%, με το πρώτο να έχει κατά μέσο όρο 70,3 εκατομμύρια δολάρια ή 62,7 εκατομμύρια ευρώ έσοδα και το store της Google 48 εκατομμύρια δολάρια ή 42,8 εκατομμύρια ευρώ.

App Store, Οι χρήστες του iOS ξοδεύουν 64% περισσότερα λεφτά σε εφαρμογές από ότι οι κάτοχοι Android

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των αποτελεσμάτων που δημοσίευσε η Sensor Tower είναι η διαφορά που παρουσιάζουν τα δύο καταστήματα όσον αφορά τις 100 κορυφαίες εφαρμογές που δεν καταχωρούνται ως παιχνίδια.

Εδώ η διαφορά μεταξύ App Store και Play Store εκτοξεύεται στο 232% υπέρ της Apple. Οι χρήστες του App Store ξόδεψαν κατά μέσο όρο 23,3 εκατομμύρια δολάρια ή 20,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι χρήστες του Play Store απέφεραν στου developers 7 εκατομμύρια δολάρια ή 6,2 εκατομμύρια ευρώ έσοδα.

App Store, Οι χρήστες του iOS ξοδεύουν 64% περισσότερα λεφτά σε εφαρμογές από ότι οι κάτοχοι Android

Σε κάθε επίπεδο οι αγορά εφαρμογών παρουσιάζει σταθερή αύξηση. Ωστόσο, οι χρήστες της Apple είναι αυτοί που κρατούν τα σκήπτρα στις αγορές εφαρμογών και in-app από το 2014.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Software App Store Apple iOS

Apple: Νέα δυνατότητα λήψης εφαρμογών απευθείας από ιστότοπους στην ΕΕ

Η Apple ανακοίνωσε τρεις επιπλέον αλλαγές για προγραμματιστές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέποντάς τους να διανέμουν εφαρμογές απευθείας από ιστοσελίδες.