Business

OnePlus: Αυξήσεις στα έσοδα και τις πωλήσεις το 2017

Η OnePlus, μέρος του ομίλου-κολοσσού BBK Electronics (στον οποίο ανήκουν και οι Oppo / Vivo), ανακοίνωσε μια σειρά στατιστικών σχετικά με την πορεία της στην βιομηχανία την περασμένη χρονιά και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενη με την συνεχή ανάπτυξη της.

Αναλυτικά, τα έσοδα του Κινέζου κατασκευαστή διπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2016, αγγίζοντας τα 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων αυξήθηκαν κατά 55%, κάτι που συμβάλλει άμεσα και στα βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα. Πλέον η εταιρεία εμπορεύεται τα κινητά του σε 32 χώρες, ενώ οι συνολικοί ενεργοί χρήστες ξεπέρασαν τα 1.3 εκατομμύρια σε 183 χώρες (!), δηλαδή σε πολλές περισσότερες από όσες αποστέλλει επίσημα η ίδια η OnePlus τα smartphones της. Να σημειωθεί επίσης πως στον μεγαλύτερο Φινλανδικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας ονόματι Elisa, ο κατασκευαστής είχε το κινητό με τις περισσότερες πωλήσεις. Όσον αφορά τους εργαζόμενους, εκείνοι πλέον αριθμούν τους 776 από 18 χώρες ανά τον κόσμο.

Είναι προφανές πως η OnePlus μεγαλώνει συνεχώς χρόνο με τον χρόνο. Αν διατηρήσει την ανοδική της πορεία, η εταιρεία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τεχνολογικό κολοσσό της βιομηχανίας. Όπως και να έχει, η συνεχής ανάπτυξη της εμπνέει ήδη εμπιστοσύνη σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές. Διαβάστε αναλυτικά τα ετήσια στατιστικά που δημοσίευσε η OnePlus εδώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.