Pantech, προς πώληση ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κορέα

H Pantech αν και όχι τόσο γνωστή σε μας έχει κυκλοφορήσει συσκευές όπως το Pantech Pop Up Note, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής hardware στην Κορέα και τελικά έβαλε πωλητήριο. Από τις αρχές του έτους αντιμετωπίζει προβλήματα και είχε καταθέσει ακόμη και αίτηση για πτώχευση.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές μέχρι 7 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες λένε ότι επικρατέστερη να την εξαγοράσει είναι η SK Telecom, αλλά σοβαρές υποψηφιότητες έχουν επίσης κορεάτικες εταιρείες όπως Samsung, LG και Hyundai Motor Group. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εξαγοραστεί από κάποια ξένη εταιρεία, από Κίνα ή Ινδία.

Παρά το γεγονός ότι η Pantech είχε στη συλλογή της αρκετά καλές και αξιοπρεπείς συσκευές, αντιμετώπιζε σκληρό ανταγωνισμό στην εσωτερική αγορά από αντιπάλους όπως Samsung και LG. Τώρα μπορεί να καταλήξει να ενσωματωθεί σε κάποια από αυτές.

pantech for sale, Pantech, προς πώληση ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κορέα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lemodes

Αυτό που θα πω είναι άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το εκφράσω…είχα το s5 και το πούλησα για να πάρω το note 4 αλλά επειδή δεν είναι 64bit είπα να κρατηθώ μέχρι να βγει το note 5 …ωστόσο για να τη βγάλω μέχρι τότε πήγα και πήρα το htc 816 και με αυτό τον τρόπο κράτησα το μεγαλύτερο από το χρηματικό ποσό που είχα…το htc 816 είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό,(σαφώς και δεν έχει σχέση με το s5 που είναι τούμπανο)αλλά είναι πραγματικά super για τα λεφτά του…ΑΥΤΆ…..

spyro

Φιλε μου απο ότι φαίνεται το note 4 είναι 64bit στην εκδοση με τον exyno! Πιστεύεται πως θα ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία με το Android L

lemodes

Φίλε Σπύρο το ξέρω αλλά Ελλάδα θα έρθει με τον 805

Θανασης

Φιλε Λεμοναδες, παρε το iphone 5S που ειναι 64bits και ειναι κλασεις ανωτερο απο ολα τα android

lemodes

Φίλε Θανάση με τίποτα…..

Τομ

Λεμοναδες φιλε μου πιστευω οτι θα μπορεις να βρεις και το μοντελο με τον exynos ο οποιος παρεπιπτοντως πρεπει να ειναι πολυ τουμπανο.

lemodes

Τέλος πάντων τώρα την αγορά μου την έκανα και χαίρομαι το htc 816…Από του χρόνου βλέπουμε…;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Vega Pop-up Note, sold out η πρώτη συσκευή μετά την πτώχευση

Λίγους μήνες μετά την αίτηση πτώχευσης η Pantech, ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στη Νότιο Κορέα, δείχνει σημάδια ανάκαμψης χάρη στο νέο της phablet που συνδυάζει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομική τιμή που το κάνει ανταγωνιστικό.

Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Pop Up Note, 5.5″ οθόνη, Snapdragon 800 και όμορφο design

Η Pantech μπορεί να μην περνάει τις πιο καλές στιγμές αυτό τον καιρό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να σχεδιάζει καινοτόμες συσκευές. Από την εταιρεία που πρώτη δημιούργησε touchless gestured based πλοήγηση και glass ceramic σασί για τα κινητά της, τώρα έρχεται ένας επίδοξος ανταγωνιστής του Samsung Galaxy Note 4 τουλάχιστον για την […]

Smartphones Android Smartphones PanTech Pantech Android smartphones

Pantech Pop Up Note, με 5.5″ οθόνη και Snapdragon 801, στοχεύει στα Galaxy Note;

Αν και όχι τόσο γνωστή παγκοσμίως, η Pantech είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στην Κορέα και όπως φαίνεται θα λανσάρει μια extra-large συσκευή την οποία θα ονομάζει Pop Up Note. Η συσκευή έρχεται με Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3GHz.

Smartphones Android Android Smartphones Korea

Pantech Vega Iron 2, Θα είναι το πρώτο με Snapdragon 805;

Το Pantech Vega Iron 2 προορίζεται να γίνει το πρώτο smartphone με τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 805 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Νοτίου Κορέας. Φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.5 ίντσες με ανάλυση 1920×1080 pixels, 2GB μνήμη RAM, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2800 mAh.