PhotoVision 2011, Ανοίγει σήμερα τις πύλες της [πρόσκληση]

H PhotoVision 2011, η μεγάλη έκθεση για την εικόνα και τις εφαρμογές της ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο χώρο του πρώην δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού. Το Techblog συμμετέχει για δεύτερη φορά στην εν λόγο έκθεση και σας περιμένει στο δικό του περίπτερο να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά θέματα τεχνολογίας που μας απασχολούν.

PhotoVision 2011
Παρασκευή 11 – Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011
Ωράριο λειτουργίας: 11:00 – 21:00 όλες τις ημέρες
Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας
Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού
www.photovision.gr

Πρόσκληση
Κατεβάστε και εκτυπώστε την πρόσκληση που θα πρέπει να έχετε μαζί σας για να μπείτε δωρεάν στην έκθεση (μια πρόσκληση για κάθε άτομο). Την πρόσκληση την έλαβα από την διοργανώτρια αρχή της έκθεσης PhotoVision με σκοπό να την εκτυπώσω και να την μοιράσω εγώ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να γίνει ώστε να σας εξυπηρετήσω όλους. Φαντάζομαι ότι δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα στην είσοδο. Θα μας βρείτε σίγουρα εκεί το Σαββατοκύριακο.

update: Κανένα πρόβλημα στην είσοδο με την πρόσκληση. Δείξτε την και περάστε free!

, PhotoVision 2011, Ανοίγει σήμερα τις πύλες της [πρόσκληση]
, PhotoVision 2011, Ανοίγει σήμερα τις πύλες της [πρόσκληση]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konstantina shegaj

Γεια σας, ενδιαφέρομε να παρακολουθήσω τα σεμινάρια φωτογραφίας και θα ήθελα να με ενημερώνετε για αυτά !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,