Πληρωμές μέσω Paysafe σε Microsoft και Xbox Store στην Ελλάδα

Microsoft, Πληρωμές μέσω Paysafe σε Microsoft και Xbox Store στην Ελλάδα

Η Paysafe ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft για πληρωμές στο ψηφιακό της Store. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε πλέον να κάνετε αγορές από το Microsoft.com αλλά και από το Xbox Store για την αγορά παιχνιδιών με κάρτες Paysafe σε 22 χώρες της Ευρώπης.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο κύμα των χωρών που υποστηρίζουν το δημοφιλές σύστημα πληρωμών. Η επιλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις υποστηριζόμενες χώρες, ενώ θα επεκταθεί σταδιακά η διαθεσιμότητα και σε άλλες χώρες παγκοσμίως στις αρχές του 2021. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε από σήμερα ψηφιακά παιχνίδια ή συνδρομή Xbox Games Pass μέσω Paysafe.

Ο Trevor Nies, υποδιευθυντής του τμήματος πληρωμών της Microsoft, δήλωσε:

Είμαστε περήφανοι που επιτρέπουμε στους πελάτες με μετρητά να έχουν πρόσβαση στον κόσμο των διαδικτυακών αγορών με μια λύση που είναι τόσο αξιόπιστη, εύκολη και ασφαλής όσο η Paysafe. Η διάθεση της λύσης πληρωμών eCash της Paysafe σε εκατομμύρια πελάτες μας που ψωνίζουν τα προϊόντα μας από το διαδίκτυο ήταν ένα λογικό επόμενο βήμα για εμάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.