Πόσο θα κοστίσει η απεγκατάσταση του Huawei εξοπλισμού στην Αμερική;

Huawei, Πόσο θα κοστίσει η απεγκατάσταση του Huawei εξοπλισμού στην Αμερική;

Ο Τραμπ αποφάσισε να αποκλείσει την Huawei από την Αμερική, με την αφορμή ότι η εταιρεία απειλεί την ασφάλεια της χώρας καθώς θα μπορούσε να διαρρέει σημαντικές πληροφορίες στην κυβέρνηση της Κίνας.

Ο Geoffrey Starks, επίτροπος του FCC σε μία συνέντευξη στο CNET δήλωσε ότι η Αμερική θα πρέπει να εμποδίσει την χρήση του εξοπλισμού δικτύωσης της Huawei για το 5G δίκτυο, παράλληλα όμως θα πρέπει να αφαιρεθεί και ο 3G και 4G εξοπλισμός που είναι ήδη εγκατεστημένος.

Huawei, Πόσο θα κοστίσει η απεγκατάσταση του Huawei εξοπλισμού στην Αμερική;

Ο Starks θεωρεί ότι ακόμη και ο παλαιότερος εξοπλισμός αποτελεί κίνδυνο για την Αμερική, η οποία θα πρέπει πάση θυσία να εξασφαλείσει ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας στα τρέχοντα δίκτα.

Το πρώτο βήμα σύμφωνα με τον Starks είναι να εξακριβωθεί πόσες εταιρείες χρησιμοποιούν τον “επικίνδυνο” εξοπλισμό του Κινεζικού κολοσσού. Σε αυτήν την ερώτηση απαντάει ένας σύλλογος της Αμερικής, σύμφωνα με τον οποίο, η Huawei έχει τροφοδοτήσει με εξοπλισμό περισσότερες από 12 εταιρείες παροχής δικτύου της Αμερικής.

Εν συνεχεία, θα πρέπει να εξεταστεί το βάθος του προβλήματος. Αυτό απαιτεί τον έλεγχο τόσο του hardware όσο και του software που ίσως χρησιμοποιούν οι πάροχοι αυτοί. Τι είδους είναι αυτος ο εξοπλισμός; Routers και servers ή μήπως το πρόβλημα επεκτείνεται μέχρι τις κεραίες; Αυτές ήταν μερικές ερωτήσεις του επιτρόπου του FCC.

Τρίτο και τελευταίο βήμα είναι η αφαίρεση του εξοπλισμού που θεωρείται επικίνδυνος. Ο ίδιος ο Starks υποστηρίζει ότι η καλύτερη λύση είναι το “ξήλωμα και αντικατάσταση” του. Οι μικρότεροι φορείς που αγόρασαν τον εξοπλισμό της Huawei θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν από το FCC ώστε να πραγματοποιήσουν αυτές τις εργασίες.

Μετά από όλα αυτά φτάνουμε στο κόστος όλης αυτής της έρευνας και διαδικασίας. Όλη η διαδικασία λοιπόν, θα κοστίσει στην Αμερική από 700 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Huawei, Πόσο θα κοστίσει η απεγκατάσταση του Huawei εξοπλισμού στην Αμερική;

Η Huawei μετά τον αποκλεισμό αναμένει πτώση των πωλήσεων μεταξύ 40-60%, ζήτησε 1 δισεκατομμύριο δολλάρια από την Verizon για παραβιάσεις πατέντας, ανέλαβε την δημιουργία του 5G δικτύου της Ρωσσίας και μερικά laptop της εταιρείας εμφανίστηκαν στο Microsoft Store μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Ξέρουν τι κάνουν οι ΗΠΑ. Τραμπ δώσε πόνο!!! Χιχιχιχι!!!

Vendetta

Είναι που ξέρεις και από γεωπολιτική…

ΚώσταςD.

Που χάθηκες εσύ; Είπες να πεταχτεις πάλι δεν άντεξες ε;;;; 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Μ’ αρέσει που με παρακολουθείς όμως!!! Σε ότι γράφω!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vendetta

Έχω γράψει πολλά ταπίδια που χαμπάρι δεν πήρες…Δυστυχώς με το νέο site γράφοντας ένα σχόλιο δεν παρακολουθείς αυτόματα τα σχόλια μέσω email. Βέβαια είχες ηρεμήσει για λίγο αλλά τώρα με τις ζέστες σου βγαίνει ο πραγματικός εαυτός. Αναμένουμε το σχόλιο που θα γίνεις ρεζίλι…

ΚώσταςD.

Ότι πεις καλέ μας και “ευαισθητε” μας σχολιαστή μας! Ματσα μουτσα!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Υ.Γ. Στο Δρομοκαΐτειο τι σου είπαν όλα οκ;;; 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vendetta

Κλαίω που μπήκες στον πειρασμό και πάτησες dislike…

ΥΓ1: τους έχεις λείψει. Ακόμα γελανε με το ότι η Σελήνη είναι διαστημόπλοιο.

ΥΓ2: είμαι σίγουρος ότι ψάχνεις να βρεις τα ταπίδια.θα το επιβεβαιώσεις εάν σχολιάσεις (εκτός αν το έχεις κάνει ήδη)

Sotos

Οι Αμερική ήταν που επέβαλε την παγκόσμια αγορά για να γλυτώσει από την καταστροφή λόγο των τραπεζών της. Τώρα που η οικονομία τους αρχίζει να είναι σταθερή πρέπει να σταματήσει αυτό.. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα επιστρέψουμε στους δασμούς πάλι.. Έτσι θα μπορέσουν πάλι τα εργοστάσια της Ευρώπης και Αμερικής να έχουν δουλειά.

Greg

Θα αφαιρεθεί όλος ο εξοπλισμός Huawei από της ΗΠΑ και την εμπορική κόντρα Apple-Samsung με την Huawei θα την πληρώσει (σε $) ο Αμερικάνικος λαός. (υγ. Να δείτε που ο νέος εξοπλισμός που θα αντικαταστήσει τον εξοπλισμό της Huawei θα είναι ή της ίδια της Samsung ή από εταιρία συμφερόντων Samsung)

Κώστας Βλαχάκης

Βρε παιδιά, εντάξει είπαμε. Μην χρησιμοποιείτε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Εντάξει δεν λέω, κάποια σχόλια έχουν πολύ γέλιο, αλλά μην το παρατραβάτε γιατι θα γίνει μπάχαλο εδώ μέσα.

ΚώσταςD.

Οκ Κώστα σορυ αλλά με προκαλεί… Λες να με γουστάρει;;; Είμαι στρέιτ ρε γμοτι σορυ. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!! Το έγραψα για να γελάσουμε!!! Αν θες σβηστό!!!

Vendetta

Πάλι ξέφυγες χρυσό μου? Που είναι το επίπεδό σου?
Μαμά μαμά με προκαλεί….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.