Business

Η Προεδρία Biden κάνει τη Huawei να κρατά μικρό καλάθι

Η αλλαγή σκυτάλης στον Προεδρικό θώκο των ΗΠΑ με την έλευση Biden κάνει την Huawei να διατηρεί χαμηλές προσδοκίες. Η λίστα των εταιρειών που εμπλέκονται σε ύποπτες δραστηριότητες δεν φαίνεται να αλλάζει και αυτό συμπεριλαμβάνει και την Huawei.

H υποψία της αμερικανικής Κυβέρνησης ότι η Huawei εμπλέκεται στις προσπάθειες ενεργειών κατασκοπίας της Κίνας, αποτρέπει όλες τις αμερικανικές επιχειρήσεις από τη χρήση του εξοπλισμού της Huawei. Η πεποίθηση αυτή φαίνεται ότι παραμένει και στην εποχή της διακυβέρνησης Biden, επομένως είναι λογικό η Huawei να κρατά μικρό καλάθι προσδοκιών για την επόμενη ημέρα στην αγορά των ΗΠΑ.

Η Gina Raimondo είναι η επιλογή του Joe Biden για την θέση του Υπουργού Εμπορίου. Η ίδια σημείωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τα όσα περιλαμβάνονται στη… μαύρη λίστα των εταιρειών για την αγορά των ΗΠΑ, επομένως η Huawei παραμένει στη δυσμενή της θέση στην αμερικανική αγορά. Το ίδιο ισχύει και για άλλες κινέζικες εταιρείες, όπως είναι η ZTE.

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2021 12:46

Σχόλια

  • Με καλά αφού έφυγε από την εξουσία ο κακός ο Τραμπ;

    Όχι όχι κάποιο λάθος υπάρχει! Σίγουρα ο καλός νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα αλλάξει γνώμη και θα ξανά κάνει φίλη του τη Huawei .

    Μια από τις ηθικότερες εταιρείες του πλανήτη που η κακιά Αμερική την πολεμάει !

    Άλλωστε μας το αποδεικνύει κάθε λίγο και λιγάκι το ποσο ηθική και καλή εταιρεία είναι !
    Στο πιο πάνω άρθρο υπάρχει τρανταχτό παράδειγμα !

    Τι όχι ;;;!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.