Πρώην στέλεχος της Bungie παραδέχεται ότι ήταν λάθος η συμφωνία με την Activition

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Bungie, το στούντιο που δημιούργησε τη σειρά Halo και το Destiny, έφυγε από την Activition και πλέον είναι ανεξάρτητο στούντιο. Το τι

Σε συνέντευξη του στο κανάλι HiddenXperia στο YouTube, ο συνθέτης και πρώην στέλεχος της Bungie, Marty O’Donnell, μίλησε ανοιχτά για τη συμφωνία του studio με την Activition. Ο ίδιος αναφέρει πως ο μοναδικός λόγος που η Bungie συμφώνησε τελικά με τον publisher ήταν για να κρατήσει αυτή τα δικαιώματα του Destiny ως IP, κάτι που οι περισσότεροι εκδότες, όπως και η Microsoft, δε τους επέτρεπαν να κάνουν.

, Πρώην στέλεχος της Bungie παραδέχεται ότι ήταν λάθος η συμφωνία με την Activition

Το studio φαίνεται να ήταν από την αρχή ανήσυχο για αυτή τη συμφωνία, με τον O’Donnell να αναφέρει:

Αν υπάρχει κάποια ευθύνη για το ότι πήγαμε στην Activision, είμαι μέρος αυτής. Γνωρίζαμε από την αρχή το ρίσκο της συμφωνίας και τελικά αποδείχθηκε τόσο κακή όσο νομίζαμε ότι θα ήταν. Κυκλοφορήσαμε αυτό το franchise (Destiny) με την Activision, όμως όπως ήταν φυσικό με την πάροδο του χρόνου αποφασίσαμε και οι δύο πλευρές ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους στο τι θέλαμε να είναι, οπότε απλά ο καθένας πήρε διαφορετικό δρόμο.

Η Bungie είχε αρχικά ένα πολυετές σχέδιο εξέλιξης για το Destiny, η ηγεσία της Activision απέρριψε σχετικά γρήγορα τα εν λόγω σχέδια. Αν και το Destiny ολοκληρώνεται, η Bungie εργάζεται επίσης πάνω σε ένα νέο RPG που θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Ο τελευταίος τίτλος Halo της Bungie ήταν το Halo: Reach, ενώ αναμένουμε την επόμενη κίνηση του ταλαντούχου studio.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Apple Apple Car featured

Πώς το Apple Car μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της βιομηχανίας αυτοκινήτων

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποφάσισε να σταματήσει το project για την κατασκευή του Apple Car, μετά από εργασίες δέκα ετών.