Business

Προβλήματα με το Spotify σε ολόκληρη την Ευρώπη

Το Spotify αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη, με πολλούς χρήστες να μη μπορούν να ακούσουν μουσική. Αρκετοί χρήστες που ήταν συνδεδεμένοι στο λογαριασμό τους δε μπορούν να μπουν ξανά, ενώ όσοι παρέμειναν συνδεδεμένοι δε μπορούν να ακούσουν μουσική.

Δε γνωρίζουμε σε ποιες περιοχές ακριβώς είναι το πρόβλημα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα DownDetector το πρόβλημα εντοπίζεται γενικά δε όλη την Ευρώπη. Εμείς μπορέσαμε να μπούμε από τη συσκευή μας, αλλά υπάρχουν αναφορές από χρήστες και στην Ελλάδα που έχουν πρόβλημα με την υπηρεσία Spotify, κυρίως μέσω της εφαρμογής για smartphones.

Η ιστοσελίδα Android Central επιβεβαιώνει το πρόβλημα, όμως προς το παρόν ο επίσημος λογαριασμός της υπηρεσίας στο Twitter δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση λοιπόν από το ίδιο το Spotify μέσα στις επόμενες ώρες.

Εσείς αντιμετωπίζεται προβλήματα με το Spotify; Αν ναι, σε ποια έκδοση της υπηρεσίας;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:52

Σχόλια

  • Σε εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προς το παρόν, ούτε από την εφαρμογή στο laptop ούτε από το κινητό (τελευταία έκδοση Android : 8.5.88.883, που έκανε ενημέρωση στις 8/12)

  • Μονο σε μενα εχει ''βαρυνει'' αρκετα η εφαρμογη και σε android κ σε windows?(ειδικα στο launch)

  • Αντιμετώπισα και εγώ πρόβλημα απ τις 9:30 το πρωι μέχρι τις 11:30. Ενώ ημουν συνδεδεμένος κανονικά με τα δεδομένα μου, δεν φόρτωνε η αναπαραγωγή κι αν φόρτωνε έκανε πολλες διακοπές, σαν να έφταιγε το δίκτυο και όχι η εφαρμογή. Με το WIFI τωρα, μού δουλεύει κανονικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.