Samsung CEO: “Έχουμε μακρά ιστορία στο να ξεπερνάμε κρίσεις”

Ο CEO της Samsung Electronics, Kwon Oh-hyun βρέθηκε σε συνέδριο μετόχων της εταιρείας και σχολίασε την κρίση της Samsung. Όταν μιλάμε για κρίση, εννοούμε την δύσκολη θέση στην οποία περιήλθε μετά την απόσυρση του Samsung Galaxy Note 7.

Όταν ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Note 7, φάνηκε να έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά smartphones της αγοράς. Κατάφερε μάλιστα να εκτοξεύσει τις μετοχές της Samsung Electronics. Ωστόσο, η διπλή ανάκληση και η οριστική απόσυρση από την αγορά, έκαναν ζημιά τόσο στα έσοδα όσο και στην φήμη.

Μέχρι στιγμής κορυφαία στελέχη της Samsung έχουν αποφύγει να κάνουν δημόσια σχόλια για το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7. Ο επικεφαλής του τμήματος Mobile, Dong-Jin Koh σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε υποσχεθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Το να κάνει ο ίδιος ο CEO της Samsung Electronics σχόλια σχετικά με την κρίση, είναι κάτι που σίγουρα τραβά το ενδιαφέρον. Μιλώντας στο συνέδριο που σηματοδοτεί τα 47α γενέθλια της Samsung Electronics, ο Kwon Oh-hyun είπε πως η εταιρεία γνωρίζει από κρίσεις. Έχει μια μακρά ιστορία να τις ξεπερνά. Ζήτησε να χρησιμοποιηθεί η κρίση αυτή ως μια ευκαιρία να γίνει ένα άλμα στο να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν. Θέλει να δει βελτίωση στον τρόπο που καινοτομεί η Samsung.

“We have a long history of overcoming crises, […] Let us use this crisis as a chance to make another leap by re-examining and thoroughly improving how we work, how we think about innovation and our perspective of our customers”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kwon.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι ο Kwon δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Note 7 και την αποτυχία του. Προτίμησε να αρκεστεί στη λέξη “κρίση”.

samsung ceo on crisis, Samsung CEO: “Έχουμε μακρά ιστορία στο να ξεπερνάμε κρίσεις”

samsung ceo on crisis, Samsung CEO: “Έχουμε μακρά ιστορία στο να ξεπερνάμε κρίσεις”

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Πολλές εταιρείες έχουν περάσει κρίσεις, άλλοτε μεγάλες και άλλοτε λίγοτερο σημαντικές. Θεωρώ πως ένα αποτυχημένο μοντέλο δεν είναι αρκετό για να γκρεμίσει την samsung, άσχετα αν αυτό ήταν η ναυαρχίδα της. Θα επανέλθει με νέα μοντέλα και πολύ δυνατά.
Αλλά υπάρχει και μία παγίδα σε αυτό, αν στο μέλλον παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο (δεν χρειάζεται να είναι ένα κινητό που καίγεται) τότε το πλήγμα θα είναι ανεπανόρθωτο, οπότε χρειάζεται προσεκτικές κινησεις και όχι βιασύνη.

tarif16

ε,δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για ανάκαμψη!!!…ο νοών νοείτο!!!

giorgosgek

Εγω βλεπω οτι μονο διαφημηση της εκανε αυτο , μπορει να εχασε λεφτα , αλλα εννοειται οτι δεν προκειται να παθει τιποτα, ειναι τεραστια εταιρεια , ασχολειται με πολλα πραγματα , επειδη στον τομεα των smartphone εχουν χασουρα δεν παει να πει τιποτα. Η Samsung ειναι στο μυαλο του κοσμου και τωρα που φτιαχνει πραγματικο κινητο βομβα , ο κοσμος θα το προσεξει περισσοτερο , κακα τα ψεμματα , ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα βγαλει μετα απο τα περιστατικα του Note, με μια ελκυστικη τιμη , το κινητο μπορει να βγαλει τα σπασμενα ανετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.