Παραιτήθηκε ο επικεφαλής για την κυκλοφορία του Galaxy S6

Μόλις εχθές η Samsung ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για το launch event που θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο της MWC (όπου θα βρίσκεται και το Techblog). Αυτό που περιμένουμε όλοι να δούμε είναι η επόμενη ναυαρχίδα η οποία όπως φαίνεται δεν θα έχει μόνο μια έκδοση, αλλά θα υπάρξει Samsung Galaxy S6 Edge με κυρτή οθόνη στις 2 πλευρές.

Και ενώ η Samsung ετοιμάζεται για το big event, η Wall Street Journal μεταδίδει ότι ένα σημαντικό στέλεχος της Samsung άφησε την εταιρεία. Πρόκειται για τον Kim Seok-pil ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κυκλοφορία του επερχόμενου Samsung Galaxy S6. O Kim Seok-pil πήρε τη θέση τον Δεκέμβριο, άρα ήταν στην εταιρεία έναν μήνα και κάτι. Στη θέση του ως επικεφαλής Strategic Marketing της Samsung Mobile μπαίνει ο Lee Sang-chul που μέχρι τώρα ήταν υπεύθυνος για το τμήμα της Samsung στη Ρωσία.

Ο λόγος για την αποχώρηση του Kim Seok-pil αναφέρεται ότι είναι προβλήματα υγείας αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι ισχύει. Άλλωστε πολλά είναι τα στελέχη που φεύγουν από τη Samsung τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο της οικονομικής αναδιάρθρωσης μιας και οι πωλήσεις δεν τα πήγαν καθόλου καλά το 2014. Οι πωλήσεις smartphones της Samsung για το 2014 ήταν 30% σε σύγκριση με το 2013.

Όπως και να έχει όμως και όποιος και να είναι ο λόγος της αποχώρησης, αυτό δεν αναμένεται να επηρεάσει την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S6.

παραιτήθηκε ο υπέυθυνος του galaxy s6, Παραιτήθηκε ο επικεφαλής για την κυκλοφορία του Galaxy S6

παραιτήθηκε ο υπέυθυνος του galaxy s6, Παραιτήθηκε ο επικεφαλής για την κυκλοφορία του Galaxy S6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Αντε να δούμε πόσοι ακόμα να φύγουν μετά την κυκλοφορία του.

doc77

Τελικά εκεί στην κορεα κάνεις δεν μπορεί να τους καταλάβει πόσο μάλλον οι ίδιοι…αντί να αλλάξουν ριζικά το ντιζάιν και να κάνουν πιο ελαφρύ το λειτουργικό απλά μια από τα ιδια!ελπιζω το s6 να φέρει κάτι διαφορετικο…

Agnostos13

Μαλλον προσπαθουν να το γυρισουν σε Edge εκδοσεις, που εχουν πιο ιδιαιτερο design, αλλα δεν πολυτραβανε απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης…

alexis

Μακαρι ναλαξει το σχεδιο.Δεν με πηραζει ναναι πλαστικο αλλα να ειναι καλοφτιαγμενο ΠΧ lg flex2 η lg g3 ξερω γω.Αλλα περημενω QHD Οθοναρα με Exynos μακαρι η snapdragon σε καλη κατασταση.Καμερα η 16 βελτιωμενη η 20mp dual tone flash usb3 ip67 fingrprint βελτιωμενο 64bit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.