Samsung Galaxy Unpacked 2015: Προσκλήσεις για 1η Μαρτίου – τι δείχνει το teaser;

Μαζί με την HTC και η Samsung ανακοίνωσε την επίσημη παρουσία της στην έκθεση MWC όπου θα βρίσκεται και το Techblog αρχές Μαρτίου. Η Samsung ξεκίνησε σήμερα την αποστολή προσκλήσεων για 1η Μαρτίου και φυσικά αυτό που περιμένουν όλοι να παρουσιαστεί είναι το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy S6.

Σε αντίθεση με LG και Sony, η Samsung φαίνεται ότι αποφάσισε να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της στην MWC.

Aπό την πρόσκληση, αν και δεν είναι πολλά αυτά που αποκαλύπτονται, βλέπουμε να γράφει την πρόταση “What’s Next” ενώ ακριβώς από πάνω βλέπουμε μια καμπυλωτή σιλουέτα κινητού προφανώς, σε ασημί χρώμα που λογικά δείχνει ότι θα δούμε τελικά την πολυπόθητη μεταλλική κατασκευή, αν όχι εξολοκλήρου, τουλάχιστον μεταλλικό frame. Όσο για την καμπυλωτή γραμμή δεν μπορούμε να καταλάβουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, όμως μην ξεχνάμε ότι η Samsung φημολογείται ότι θα κάνει ριζικές αλλαγές με το “Project Ζero”.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S6 με οθόνη dual-edged;

Επιπλέον, στην πρόσκληση κάτω δεξιά γράφει “Samsung Galaxy Unpacked 2015” και η καμπυλωτή γραμμή μπορεί να υπονοεί την καμπυλωτή οθόνη στην Edge έκδοση του Samsung Galaxy S6, όμοια με εκείνη του Samsung Galaxy Note Edge.

Το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να έρθει με 5+ ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels Exynos 7420/Snapdragon 810 επεξεργαστή 3GB, RAM, 20 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα ενώ η αδιαβροχοποίηση αναμένεται μόνο στο Samsung Galaxy S6 Active.

Προς το παρόν αυτά γνωρίζουμε και θα περιμένουμε την 1η Μαρτίου για τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

samsung galaxy s6 invitation unpacked 2015, Samsung Galaxy Unpacked 2015: Προσκλήσεις για 1η Μαρτίου – τι δείχνει το teaser;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Κατα τη γνώμη μου, επειδη δεν ειναι καμπυλοτή ακριβώς, πρέπει να είναι η λοξοτομημένη γωνία στο αλουμίνιο που το περιβαλλει. Στο κατω κατω, ετσι ειναι καπως τα αλουμίνια του Alpha και του Note 4.

kostasb16b

Dual edge η μια μεριά φαίνεται ήδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.