Samsung Galaxy S7 & Edge: Φέρνουν το καλύτερο τρίμηνο των 2 τελευταίων ετών

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε ότι οι πωλήσει της Samsung στην Κίνα έχουν καθοδική πορεία για 3 συνεχόμενα χρόνια, όμως είναι σαφές ότι οι φετινές ναυαρχίδες Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge βοήθησαν στην συνολική ανάκαμψη των κερδών της Samsung.

Σύμφωνα με έρευνα 16 αναλυτών, την οποία δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters, στο δεύτερο τρίμηνο τα λειτουργικά έσοδα της Samsung προβλέπεται ότι θα είναι αυξημένα κατά 13% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, φτάνοντας στα 6.8 δισ. δολάρια.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, θα είναι το υψηλότερο ποσό που έχει αναφέρει η Samsung από το πρώτο τρίμηνο του 2014, όταν σημείωσε έσοδα 7.4 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι mobile συσκευές είναι υπεύθυνες για τα 3.7 δισ. δολάρια, ή αλλιώς για το 54% των λειτουργικών εσόδων της Samsun το δεύτερο τρίμηνο.

Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο εκτιμάται ότι απεστάλησαν 16 εκατομμύρια Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Το πιο ακριβό S7 edge ξεπέρασε το Galaxy S7.

Στις 2 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 με οθόνη 5.7-5.8 ιντσών (ή και 6 ιντσών), μνήμη RAM 6GB, αντοχή στο νερό και το phablet αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των ετήσιων εσόδων.

samsung sales, Samsung Galaxy S7 & Edge: Φέρνουν το καλύτερο τρίμηνο των 2 τελευταίων ετών

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Μετά από 7 χρονια ευχαριστημένος windows phone χρήστης , δεν με έπεισε το 950 xl , το s7 edge ομως εμφανησιακα τουλαχιστον με κατάφερε να αλλαξοπιστήσω και επιστρέφω στο αντροινντ μετά από εποχή HTC wildfire χαχαχα ! Θα δυσκολευτώ λιγο αλλα θα του πάρω τον αέρα ,κάθε αλλαγή και δυσκολη

azriel84

Ανεξάρτητα από ανόδους και πτώσεις στις πωλήσεις, αυτό που πουλάει η Samsung 16 εκατομμύρια S7 και θεωρείται επιτυχία και η Apple πουλάει 60 εκατομμύρια iPhone και κάνουν όλοι λες και ήρθε η συντέλεια, δεν θα το καταλάβω ποτέ.

Στα του άρθρου, well deserved η άνοδος στις πωλήσεις, αν εξαιρέσουμε το TouchWiz, το S7 είναι τεχνολογικό κόσμημα.

sotos

@azriel84 Η apple ομως εχει μονοπολειο και το software και το hardware. ( γι αυτο εχει μινει στασημη) Τεπα στο θεμα μας. Οποις θελει ios, ητε ειναι ψιωνιο, ειτε ios developer, ειτε απλος του αρεσει, θα παρει υποχρεωτικα apple. Στο android ομως αλλαζει το πραγμα. Μπορει καποιος να θελει low end, mid range, high end. Μπορει να τον ενδειαφερουν οι αναβαθμησεις, η μπαταρια, η αυκολεια, η ανθεκτηκοτητα η ασφαλει/ιδιωτηκοτητα, μπορει να θελει snapdragon μπορει να θελει exynosμπορει atom η και kirin. Μπορει να θελει εμφανηση μπορει χαρακτηρηστικα. Μπορει να θελει samsung, μπορει lg,huawei, sony, xiaomi, Τα κρητηρια ειναι αμετρητα και γι αυτο και δεν μπορει ολοι οι χρηστες android να εχουν κινητο απ την ιδια εταιρια.

Ekimolaos

@azriel84
Η Apple πουλάει συσκευές iOS και η Samsung Android. Η Apple είναι η μόνη που πουλάει iOS (μονοπώλιο) ενώ Android πουλάνε όλοι (open-source). Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις πόσες συσκευές πουλάει η Apple με πόσες συσκευές πουλάει μια εταιρία που χρησιμοποιεί Android. Αν σε κάποιον αρέσουν οι Samsung συσκευές αλλά θέλει iOS οπωσδήποτε, θα αναγκαστεί να πάρει iPhone, ακόμα και αν μην του αρέσει το design. Από την άλλη αν σε κάποιον αρέσει το design των iPhone αλλά δεν θέλει iOS, τότε έχει άπειρες εναλλακτικές σε Android. Ξαναλέω, δεν νοείται σύγκριση σε πωλήσεις iPhone με κάποιας άλλης εταιρίας, το μονοπώλιο είναι μονοπώλιο – τέλος. Είναι σαν να συγκρίνεις Linux PC με MacOS PC. Το ένα είναι open, το άλλο όχι. Εκεί συνέκρινε Windows PC με MacOS PC αν θες.

hatzipanos

Ασχέτως αν κάποιος είναι hater ή fanboy δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι η σαμμυ άκουσε τους πελάτες της. Κράτησε το πετυχημένο σχέδιο της, έβαλε αδιαβροχοποίηση και sd . Αν καβει και λιγο πιο μεγάλη την μπαταρία πιστεύω ότι θα φτιάξει το τέλειο κινητό. Κάτοχος Huawei p8.

Alex

@azriel84
Όπως είπες, η Samsung μετρά 16 εκατομμύρια S7 (ένα μοντέλο δηλαδή), ενώ η Apple μετρά 60 εκατομμύρια “iPhone” γενικώς, στα οποία περιλαμβάνονται όλα τα μοντέλα (5s, SE, 6, 6s +plus εκδόσεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.