Δικαστήριο στην Κίνα κατέληξε στο ότι η Samsung παραβιάζει πατέντες της Huawei που σχετίζονται με το 4G. Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2016, όταν η Huawei υπέβαλλε αγωγή σε δικαστήριο στην Κίνα, εναντίον της Samsung για παραβίαση των ευρεσιτεχνιών της. Το δικαστήριο εν τέλει κατέληξε στο ότι όντως η Samsung παραβιάζει δύο από τις «βασικές […]
Δικαστήριο στην Κίνα κατέληξε στο ότι η Samsung παραβιάζει πατέντες της Huawei που σχετίζονται με το 4G.
Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2016, όταν η Huawei υπέβαλλε αγωγή σε δικαστήριο στην Κίνα, εναντίον της Samsung για παραβίαση των ευρεσιτεχνιών της. Το δικαστήριο εν τέλει κατέληξε στο ότι όντως η Samsung παραβιάζει δύο από τις «βασικές απαραίτητες» ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες και τον εξοπλισμό, οι οποίες ανήκουν στη Huawei.
Μάλιστα, το δικαστήριο κατέληξε στο ότι η Samsung καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις εσκεμμένα πιθανότατα επειδή γνώριζε ότι παραβίαζε τις πατέντες. Βάσει αυτού, είναι πιο δύσκολο η Samsung να ασκήσει έφεση, καθώς ήδη γνώριζε και εσκεμμένα καθυστερούσε τις διαπραγματεύσεις.
Ήδη η Samsung από το 2011 χρησιμοποιούσε τις ευρεσιτεχνίες της Huawei κι όταν η Huawei την πλησίασε ζητώντας της να αγοράσει άδεια, η Samsung καθυστερούσε μέχρι η Huawei να καταφύγει στο δικαστήριο.
Το δικαστήριο στη Shenzen αποφάσισε ότι η Samsung πρέπει να σταματήσει να παραβιάζει τις ευρεσιτεχνίες της Huawei και να αγοράσει τη σχετική άδεια.
Η Aistaland, η νέα premium ηλεκτρική μάρκα των Huawei και GAC, παρουσίασε το GT7 με LiDAR 896 καναλιών, HarmonyOS cockpit, Qiankun ADS και φόρτιση 800V 6C.
Το Huawei Mate 80 Pro φέρνει Smart Grip για πιο εύκολη διαχείριση κλήσεων, μετακινώντας δυναμικά τα κουμπιά απάντησης και τερματισμού πιο κοντά στα δάχτυλα.
Η Samsung ξεκίνησε εσωτερικές δοκιμές του One UI 9 που βασίζεται στο Android 17 για το Galaxy S26 Ultra. Πότε αναμένεται η beta και τι αλλάζει στο νέο Android.
Η Samsung κυκλοφόρησε το One UI 8.5 Beta 7 για τα Galaxy S25, S25+ και S25 Ultra με διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις σταθερότητας και security patch Φεβρουαρίου 2026.
Η heawei που εχει κατακλεψει τους αλλους σε σχεδιασμο features και λπ. Μαλιστα. Θρασσος που τοχουν
@αλέξανδρος κεντανίδης δηλαδή τι μας λες , δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν αυτά που τους ανήκουν?
Ναι.. η κορεατικη samsung δικαστηκε απο κινεζικο δικαστηριο..για αγωγη κινεζικής εταιρείας..και εχασε..
Καλά να κάνουν αν είναι έτσι, οι κινέζοι!