Η Samsung κάνει ένα preview του τι θα αποκαλύψει στην IFA 2022

ifa 2022, Η Samsung κάνει ένα preview του τι θα αποκαλύψει στην IFA 2022

Η Samsung θα συμμετάσχει στη φετινή IFA Berlin και έκανε ένα preview του τι σχεδιάζει να αποκαλύψει στην έκθεση. Ο Jae Seung Lee, Επικεφαλής Ψηφιακών Συσκευών της Samsung Electronics, έγραψε σε ένα blog post πως η εταιρεία ποντάρει στη βιωσιμότητα και την ενεργειακή απόδοση στα μελλοντικά προϊόντα του, χωρίς όμως να πει ποια είναι αυτά.

Το στέλεχος του τεχνολογικού κολοσσού αποκάλυψε τρία βασικά βήματα που θα κάνουν τη Samsung «την Νο. 1 επωνυμία ενεργειακής απόδοσης στις οικιακές συσκευές».

ifa 2022, Η Samsung κάνει ένα preview του τι θα αποκαλύψει στην IFA 2022

Το πρώτο βήμα για την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου ενός Net Zero Home είναι η εφαρμογή συνδεσιμότητας Wi-Fi σε όλες τις νέες συσκευές που θα συνδεθούν στην έξυπνη υπηρεσία Bespoke Home. Στον πυρήνα της θα έχει την πλατφόρμα SmartThings για να επιτύχει καλύτερη απόδοση και να σας δώσει περισσότερο έλεγχο. Επίσης, όλες οι μελλοντικές οικιακές συσκευές της Samsung θα έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας που βασίζονται σε AI.

Το δεύτερο βήμα είναι η συνεργασία με μια εταιρεία που ξέρει ήδη πώς να είναι βιώσιμη. Γι’ αυτό το λόγο η Samsung συνεργάζεται με την Patagonia – μια οικολογική μάρκα ρούχων που εργάζεται για την αφαίρεση μικροπλαστικών από τα ρούχα της για να αποτρέψει την εκπομπή των χημικών ουσιών στον παγκόσμιο ωκεανό.

Η τεχνογνωσία της Patagonia στα ρούχα και η τεχνογνωσία της Samsung στα πλυντήρια ρούχων αναμένεται να μειώσουν τις εκπομπές μικροπλαστικών, τόσο στα νέα προϊόντα, καθώς και σε ορισμένα υπάρχοντα που θα λάβουν ενημέρωση λογισμικού.

ifa 2022, Η Samsung κάνει ένα preview του τι θα αποκαλύψει στην IFA 2022

Το τρίτο βήμα είναι η ανάπτυξη ενός σπιτιού που μπορεί να παράγει τη δική του ενέργεια και να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα. Αυτό θα συμβεί σε συνεργασία με την Qcells και την SMA, με τη Samsung να εφαρμόζει «μια ποικιλία έργων ουδέτερων εκπομπών άνθρακα που μπορούν να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον για να κάνουν το όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον πραγματικότητα».

Ο Jae Seung Lee δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα πλυντήρια, τα κλιματιστικά και τις έξυπνες τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα. Περισσότερες αποκαλύψεις μετά την έναρξη της IFA 2022 αυτήν την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.