Samsung και LG: Έτοιμες να κλείσουν το deal με την Apple για τις OLED

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν την Apple να βάζει OLED οθόνες στα μελλοντικά iPhones και σαφώς μεγάλα ονόματα όπως Samsung και LG ανταγωνίζονται για να κερδίζουν το χρυσό συμβόλαιο με την Apple. Σύμφωνα με report από την Κορέα, η Apple είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το deal με την Samsung και την LG Display.

Samsung και LG Display θα την προμηθεύουν με τα panels που θα χρειαστεί για τα μελλοντικά iPhones. Αυτή τη στιγμή και οι δυο προμηθεύουν την Apple με OLED οθόνες για το Apple Watch, αν και από του χρόνου η LG μπορεί να είναι ο μόνος προμηθευτής για το δεύτερης γενιάς Apple Watch.

H LG θα επαναπροσδιορίσει τις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις για τις οθόνες των iPhone αλλά και να μειώσει τα κόστη. Θα χρησιμοποιήσει μια έκτης γενιάς τεχνική παραγωγής, η οποία μένει ακόμη να δοκιμαστεί, οπότε οι αποδόσεις της είναι ακόμη άγνωστες.

Η Samsung φημολογείται ότι θα έχει 30% λιγότερες παραγγελίες OLED panels σε σύγκριση με την LG. Οι πηγές που είναι ενήμερες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των 3 εταιρειών, αναφέρουν ότι η Apple έκανε σκληρό παζάρι με την Samsung προκειμένου η δεύτερη να δεχτεί να πάρει χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό κέρδους από τις πωλήσεις OLED.

Οι δυο Κορεάτες (LG και Samsung) αναμένεται να κάνουν επενδύσεις 12.8 δισ. δολαρίων για να επεκτείνουν τις γραμμές παραγωγής έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην υψηλή ζήτηση από την Apple.

Η Apple έχει ακουστεί ότι θα κάνει την αλλαγή σε OLED οθόνες μετά το 2018.

apple lg samsung oled, Samsung και LG: Έτοιμες να κλείσουν το deal με την Apple για τις OLED

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Αυτό το Deal το εχει κλείσει ήδη με την Samsung μετά με την Japan Display μετα με την Samsung και LG, ε ας πάρει μια απόφαση η Apple να ξέρουμε που να επενδύσουμε τελικά! Γιατί δεν παει σε καμιά κινέζικη εταιρεία φασον να κόψει και απο εκει κόστος?

Agnostos13

@VasilisA3
Κανει σκληρο παζαρι… Και εφοσον υποχρεωνει τους πεπειραμενους Κορεατες και Γιαπονεζους να πουλανε σε τιμες Κινας, γιατι να ρισκαρει με Κινεζο;

VasilisA3

Σωστή άποψη, άλλωστε με τις παραγγελίες που κάνει μπορεί να κάνει ότι παζάρι θέλει.

Manolis

θα μου πεις άλλο πεδίο αγοράς είναι αυτό, αλλά δεν είναι ειρωνικό που η Samsung περιμένει να σωθεί από την Apple κι όχι από τις νέες ναυαρχίδες της στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας;;; :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.