Η Samsung αποκάλυψε τις επερχόμενες τεχνολογίες οθονών OLED της, μεταξύ των οποίων dual-foldable και συρόμενες, στη Display Week 2022.
Η Samsung αποκάλυψε τις επερχόμενες τεχνολογίες οθονών OLED της, μεταξύ των οποίων dual-foldable και συρόμενες, στην εκδήλωση Display Week 2022.
Ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε το πρωτότυπο της οθόνης Flex G OLED, το ευέλικτο πάνελ που μπορεί να διπλωθεί δύο φορές προς τα μέσα, γενόμενο πιο portable. Ακόμα, παρουσίασε το πρωτότυπο της οθόνης Flex S OLED που μπορεί να διπλωθεί τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω.
Στην εκδήλωση είδαμε και μια συρόμενη οθόνη OLED 6,7″. Αυτή επεκτείνεται προς τα πάνω, σε αντίθεση με τις υπάρχουσες συρόμενες οθόνες που εκτείνονται οριζόντια. Η δυνατότητα αυτή κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση εγγράφων, την περιήγηση στο web και τo scrolling στα social media.
Η Samsung Display παρουσίασε και το πρωτότυπο της συρόμενης οθόνης 12,4″, η οποία επεκτείνεται από τα αριστερά και τα δεξιά, με ελάχιστο τις 8,1″.
Εδώ πρέπει να θυμηθούμε ότι μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να δούμε κάποια από αυτές τις τεχνολογίες σε μία συσκευή διαθέσιμη στις αγορές.
Ο CEO της IFA, Leif Lindner, απαντά στην κριτική ότι η έκθεση έγινε «πολύ κινέζικη», διορθώνει το ποσοστό στο 38% με βάση τον εκθεσιακό χώρο και εξηγεί γιατί το περίπτερο των ρομπότ αναγκάστηκε να κλείσει.
Η Samsung άνοιξε το Samsung Connect στο Βερολίνο με αφορμή την IFA 2026, παρουσιάζοντας τηλεοράσεις, gaming monitors και οικιακές συσκευές με τεχνητή νοημοσύνη.
Σχόλια