Samsung: Πτώση πωλήσεων στην Κίνα λόγω του Galaxy Note 7

Φαίνεται τελικά ότι το σήριαλ με το Samsung Galaxy Note 7 και τους μπελάδες στους οποίους έβαλε την Samsung δεν έχει τελειωμό. Παρόλο που πλέον υπάρχει σταθερή κυκλοφορία και αλλαγή των προβληματικών συσκευών, η Samsung έχει να αντιμετωπίσει ψευδείς αναφορές ατυχημάτων και ελλαττωματικών συσκευών, έλλειψη εμπιστοσύνης από τους καταναλωτές και απώλεια στην δυναμική της, την ώρα που κυκλοφορεί το iPhone 7, το LG V20 είναι στο δρόμο του και ανακοινώνονται τα Google Pixel και Pixel Xl.

Τα προβλήματα που περιγράψαμε, είναι πιο μεγάλα για την αγορά της Κίνας, όπου η Samsung δεν δημιούργησε πρόγραμμα ανάκλησης των συσκευών. Ο λόγος που το έκανε αυτό η Samsung, είναι ότι οι συσκευές που πωλήθηκαν στην Κίνα είχαν μπαταρία κατασκευασμένη από την Amperex Technology Limited, τις οποία οι μπαταρίες δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, μέσα στο χάος η Samsung δεν έκανε ξεκάθαρο το γεγονός αυτό, πράγμα το οποίο προκάλεσε δυσαρέσκεια στους χρήστες και τα media στην Κίνα. Αυτά την αποκάλεσαν αλαζονική και ότι κάνει διακρίσεις που δεν δημιούργησε πρόγραμμα ανάκλησης και στην Κίνα.

Με την Κίνα να είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές smartphones και με την εικόνα αυτή της Samsung να της κάνει κακό στις πωλήσεις, οι αναλυτές αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν αρκετές φορές προς τα κάτω τις προβλέψεις για πωλήσεις συσκευών αυτό τον χρόνο. Αυτή την στιγμή οι προβλέψεις είναι 38% κάτω σε σχέση με τις αρχικές, δηλαδή στα 8 εκατομμύρια συσκευές, σε σχέση με 13 εκατομμύρια αρχικά.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η όλη υπόθεση με το Samsung Galaxy Note 7 θα κοστίσει στην Samsung 1 με 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Samsung θα δημοσιεύσει μια αναφορά με τα οικονομικά μεγέθη της αυτή την Παρασκευή. Αναμένουμε να δούμε τα νέα και τις αντιδράσεις της εταιρείας.

Samsung overall sales drop china no recall program, Samsung: Πτώση πωλήσεων στην Κίνα λόγω του Galaxy Note 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7Edge

Είναι ακριβή η Samsung για τα τα περισσότερα Κινεζάκια μόνο η Apple έχει ακόμα ζωή στην Κίνα απο τα δυνατά brands. Η Ινδία είναι το μέλλον τώρα.

ccypruss000

Αντε ρε Σαμμυ ασε τα αυτα να μεν σου αρκεψω εσενα τωρα και φερν το στην Κυπρο επιτελους να το παρουμε και εμεις που ποθουμε τοσο πολυ για ενα ΝΟΤΕ 7. Μακαρι να ρθη τελος του Οκτωμβρη….. ή στα μεσα του εστο.

bezilys

Αναμενόμενο σιγά μην πάρει ο Κινέζος ένα κινητό 800 ευρώ όπου μπορεί να πιάσει από
φωτιά, θα προτιμήσει σίγουρα καμιά hauwei..ή καμιά άλλη κινεζουρα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.