Sony: Εκτός MWC 2020 λόγω Coronavirus

, Sony: Εκτός MWC 2020 λόγω Coronavirus

Η Sony ανακοίνωσε μέσα στον Ιανουαρίου ότι η επόμενη παρουσίαση smartphone θα γίνει στην MWC 2020. Δυστυχώς, λόγω του Coronavirus η Sony δεν θα παρευρεθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα στηθεί στην Βαρκελώνη.

Η εταιρεία δηλώνει ότι παρακολουθεί στενά την επιδημία του κοροναϊού, η οποία ανάγκασε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει παγκόσμια έκτακτη ανάγκη. Για να μην ακυρωθεί όμως το press conference που έχει προγραμματίσει η Sony στις 24 Φεβρουαρίου, θα κάνει μια ζωντανή μετάδοση στο YouTube μέσω του επίσημου λογαριασμού Xperia.

Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο flagship smartphone του οποίου το όνομα είναι άγνωστο, ζωντανά μέσα από το YouTube. Το Xperia 1.1, Xperia 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται φημολογείται ότι θα ενσωματώνει οθόνη 6.6 ιντσων, θα είναι το πρώτο 5G smartphone της εταιρείας  ενώ σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στην τετραπλή κυρία κάμερα που θα τοποθετηθεί στην πλάτη. Εσωτερικά θα κρύβεται το high-end flagship SoC της Qualcomm, Snapdragon 865 με μνήμη RAM που ίσως ξεκινάει από τα 8GB.

Επιπλέον, αναμένεται και η παρουσίαση άλλων mid-range smartphone. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι από την MWC 2020 ανακοίνωσαν επίσης ότι θα απουσιάσουν οι LG, ZTE, Amazon και Nvidia.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.