Sony Mobile, Όχι πια διαρροές!

Οι διαρροές μοντέλων, τεχνικών χαρακτηριστικών και φωτογραφιών σαρώνουν το ίντερνετ τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα αρκετές φορές να γνωρίζουμε τα πάντα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Σίγουρα ευθύνονται οι ίδιες οι εταιρείες και τα στελέχη τους που πολλές φορές φαίνεται να μην είναι προσεκτικά, όμως θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι πληροφορίες διαρρέουν και οι ίδιες στην τεχνολογική κοινότητα.

Φαίνεται όμως ότι στην περίπτωση της Sony Mobile που τα γνωρίζαμε σχεδόν όλα με το Xperia Z1 – αν θυμάστε και με το Galaxy S4 που το είχαμε δει να ποζάρει σε δεκάδες φωτογραφίες και δεν πιστεύαμε ότι θα είναι ίδιο με το S III – τα πράγματα πρέπει να γίνουν πιο αυστηρά και να υπάρχει κάτι στο τέλος σαν έκπληξη.

Έτσι λοιπόν τοιχοκόλλησε την παρακάτω αφίσα σε γραφεία της κάπου στην Ασία ζητώντας από τα στελέχη της να μην διαρρέουν κατα λάθος πληροφορίες για τα επερχόμενα μοντέλα smartphones.

Δεν θα ξεχάσω το βίντεο που ανεβάσαμε εδώ στο Techblog τον Δεκέμβριο του 2010 με το Sony Ericsson Xperia Play (τότε το ακούγαμε ως Sony Ericsson Z1) αρκετές εβδομάδες πριν ανακοινωθεί και τον χαμό που είχει δημιουργηθεί τότε στην παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα με τα άπειρα reference. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει σήμερα 950.000 views!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Σεπτεμβρίου 2013 14:31

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.