Spotify: Κλείνει το ομώνυμο στούντιο podcast του

spotify, Spotify: Κλείνει το ομώνυμο στούντιο podcast του

spotify, Spotify: Κλείνει το ομώνυμο στούντιο podcast του

Το Spotify κλείνει το στούντιο podcsast του και απολύει μέλη της ομάδας. Η εταιρεία κάλεσε τα 10-15 μέλη του και τους ανακοίνωσε πως η τελευταία τους ημέρα θα είναι η 21η Ιανουαρίου, με κάποιους από αυτούς να τοποθετούνται σε άλλες θέσεις.

Το Studio 4 εμφανίστηκε πολύ σπάνια στον Τύπο, ωστόσο εμφανίζεται περιστασιακά στις αναφορές κερδών ως Spotify Studios. Ήταν το πρώτο στούντιο podcasting που δημιούργησε το Spotify και αποτελούνταν από όλους τους υπαλλήλους που εργάζονταν στο podcasting πριν από τις μεγάλες εξαγορές δικτύου της εταιρείας. Αργότερα προστέθηκαν και άλλοι υπάλληλοι.

Πρόκειται για το τέταρτο στούντιο του Spotify, καθώς η εταιρεία διαθέτει τα Parcast, Gimlet και The Ringer. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε πρωτοβουλίες σαν στούντιο, ασχολείτο με διάφορα θέματα μουσικής και καλλιτεχνών.

Προς το παρόν, το Spotify δεν έχει πει πώς θα παράγονται τα προγράμματα συνεργατών προχωρώντας και τι θα συμβεί με τις εκπομπές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή. Ο αρχικός προγραμματισμός προφανώς θα συνεχιστεί στα τρία δίκτυα που αγόρασε το Spotify, ωστόσο το τέλος λειτουργίας του Studio 4 δείχνει ότι το Spotify δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μια εντελώς ανεξάρτητη ομάδα παραγωγής με έργα από το μηδέν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.