Spotify: Ετοιμάζει δικό της έξυπνο ηχείο;

Spotify ετοίμαζει έξυπνο ηχείο, Spotify: Ετοιμάζει δικό της έξυπνο ηχείο;

Το Spotify είναι μια από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες για streaming μουσικής και πλέον έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη, κερδοφόρα εταιρεία. Μάλιστα, εκείνη δεν αρκείται μόνο στο να προσφέρει τις παρούσες δυνατότητες της στους καταναλωτές, αλλά κοιτάει και το μέλλον.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με αγγελίες για θέσεις εργασίας που η ίδια έχει αναρτήσει, μάλλον μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε ένα Spotify έξυπνο ηχείο να κάνει την είσοδο του στην νεαρή αυτή αγορά. Η Spotify θέλει να χτίσει “συνδεδεμένο hardware” και όπως αναφέρει στην αγγελία εργασίας της, η δουλειά του νέου εργαζομένου θα “επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βιώνει την εμπειρία της μουσικής”. Εν ολίγοις, η εταιρεία θέλει να φέρει στην αγορά ένα smart speaker για να ανταγωνιστεί τις Amazon, Google και Apple, παρέχοντας όμως μέσω εκείνου τις δικές της υπηρεσίες.

Για την κατασκευή και τελική υλοποίηση του ηχείου, η Spotify θα μπορούσε να ζητήσει την συνεργασία τρίτου κατασκευαστή που εξειδικεύεται στα προϊόντα ήχου, κάτι που κάνει και η Google ενσωματώνοντας την Assistant σε συσκευές άλλων εταιρειών. Άλλωστε, η δημιουργία ενός ηχείου από το μηδέν και χωρίς καθόλου γνώση πάνω στην κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών είναι δύσκολο έργο. Όπως και να έχει, θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόταση της Spotify. Άλλωστε, η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα μας και ένα smart speaker που την υποστηρίζει θα μπορούσε να βρει εύφορο έδαφος εδώ…!

Spotify ετοίμαζει έξυπνο ηχείο, Spotify: Ετοιμάζει δικό της έξυπνο ηχείο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.