Συνεργασία IKEA και ROG με νέα σειρά επίπλων και αξεσουάρ για gamers

, Συνεργασία IKEA και ROG με νέα σειρά επίπλων και αξεσουάρ για gamers

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Republic of Gamers (ROG) για τη δημιουργία μίας νέας σειράς προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένα για τους gamers. Η εν λόγω σειρά αποτελείται από 30 εργονομικά και αναπαυτικά έπιπλα και αξεσουάρ υψηλού σχεδιασμού.

Τα προϊόντα της σειράς σχεδιάζονται στην Σανγκάη και θα λανσαριστούν το Φεβρουάριο του 2021 στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως στο gaming. Στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021, με τα προϊόντα να γίνονται διαθέσιμα στα καταστήματα αλλά και στην ιστοσελίδα της IKEA. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε από τι θα αποτελείται η σειρά, με την ΙΚΕΑ να αναφέρει πως έχει ως στόχο οι gamers να απολαμβάνουν μία καλύτερη, πιο γρήγορη και επιτυχημένη εμπειρία gaming.

Η Ewa Rychert, Global Business Leader of Workspace της ΙΚΕΑ, δήλωσε:

Υπάρχουν πολλά αρνητικά στερεότυπα γύρω από το gaming, όπως για παράδειγμα ότι όλα τα παιχνίδια είναι βασισμένα στη βία, ότι το gaming είναι αντικοινωνικό ή ότι είναι μια καθαρά ανδρική ασχολία. Στην πραγματικότητα, έρευνες δείχνουν ότι το gaming αποτελεί μία από τις ασχολίες με τη μεγαλύτερη εξάπλωση δημογραφικά τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Αποτελεί μια πηγή χαλάρωσης, ανεξαρτησίας και διασκέδασης. Εξάλλου μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσονται ικανότητες όπως είναι η επίλυση προβλημάτων, η ομαδικότητα και η επικοινωνία. Το gaming παρέχει επίσης, τη δυνατότητα να «συνδεόμαστε» με άλλους, ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε, όπου οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να έρχονται σε επαφή και εξ αποστάσεως. Ευχόμαστε αυτή η νέα σειρά, να μας βοηθήσει να επωφεληθούμε από τα πλεονεκτήματα του gaming στη ζωή μας στο σπίτι.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.