Techblog RSS feed, Αυστηρά και μόνο ειδήσεις τεχνολογίας

Γνωρίζετε τι είναι το RSS feed; Το ξέρετε ότι χρησιμοποιώντας το μπορείτε να μένετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις δημοσιεύεσεις του Techblog χωρίς να μπαίνετε καν σε αυτό. Ανακαλύψτε το RSS feed και ενημερωθείτε άμεσα για κάθε νέο άρθρο επιλεκτικά από τις κατηγορίες τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν. Feed you technology instincts!

Τι είναι το RSS
Η τεχνολογία RSS (Really Simple Syndication) αποτελεί έναν απλό τρόπο για την αποστολή άρθρων από συγκεκριμένες κατηγορίες του Techblog, χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία συχνών επισκέψεων και αναζήτησης των πληροφοριών αυτών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε στο πρόγραμμα RSS reader – ή στην online υπηρεσία RSS – την κατηγορία των άρθρων που επιθυμείτε να εντοπίσετε, και αυτομάτως αποστέλλονται όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας στον υπολογιστή σας.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 12:19

Σχόλια

  • Όπως είπε και ο Nikos Kats έχω το Techblog ήδη στο google reader μου και περιμένω κι εγώ την android εφαρμογή. Αργεί;;;;

  • Δεν πιστεύω να καταργηθεί το 'main' rss της σελίδας ?
    Εγώ στα mac χρησιμοποιηώ το RSSOwl . Με βολεύουν οι κανόνες που μπορείς να φτιάξεις για να μοιράζεις τα news ανάλογα με κάποια keywords καθώς και η αποθήκευση των news όταν αυτά με ενδιαφέρουν.
    Θα ρίξω μια ματιά και στο NetNewsWire.

  • φτιαξε και μια εφαρμοφη για συμπιαν, ειναι παρα πολυ απλο :) η νοκια μεσα απο μια σελιδα της εδινε την επιλογη, ουτε 5 λεπτα δεν παιρνει :)

  • Εγω εχω το brief-extension του firefox που οργανωνει-ενημερωνει ολα τα rss σου και τα διαβαζω σχεδον ολα καθημερινα(ειναι παρα πολλα δυστυχως) αλλα το μονο που διαβαζω σιγουρα ειναι του techblog :) .
    Μια προταση για το application, θα ηταν ωραιο να εχει επιλογη να τραβα απο τα rss αναλογα με την κατηγορια που θες(babes,gadgets,kinita ktl) και να ενημερωνεται αυτοματα με επιλογη χρονικου διαστηματος απο εμας. Ετσι θα ηταν και βολικο και δεν θα σπαταλουσε πολλα MB.

  • Παιδιά είχε κάτι τρεχάματα ο developer και έχουμε βρεθεί πίσω στους χρόνους μας... Η εφαρμογή ετοιμάζεται και βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Έχουμε τσεκάρει πάνω από 14 versions με αλλαγές!! Θα σας ενημερώσω σύντομα με νέο άρθρο και όσοι θέλετε θα με βοηθήσετε να την τεστάρετε ως beta testers! ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.