Techblog, Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες μας

Το Techblog επισκέπτεστε καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και “καταβροχθίζετε” κάθε τι που γράφουμε. Αποκλειστικές ειδήσεις, πληροφορίες, φήμες, hands-on videos. Όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα τεχνολογίας, ένα ισχυρό community που αλληλεπιδρά μεταξύ του ανταλλάσει γνώμες και πληροφορίες. Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Στο Techblog, για να μετρήσουμε την επισκεψημότητα χρησιμοποιούμε τη δωρεάν υπηρεσία Google Analytics. Μέσα από εκεί συγκέντρωσα κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2011.

Εσείς από που μπαίνετε Techblog;

Λειτουργικά συστήματα φορητών συσκευών

Λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και φορητών συσκευών

Browsers (φυλλομετρητές)

Χώρες

Διασκεδάζουμε, γελάμε, τσακωνόμαστε, δημιουργούμε γνώση.
Αυτό είναι το Techblog, από τον Ιανουάριο του 2007! 🙂

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2011 14:06

Σχόλια

  • Κώστα εγώ κρατάω το τελευταίο που έγραψες..!!! πιστεύω είναι πολύ βασικό να μπαίνεις κάπου όπου μπορείς να διασκεδάσεις και να γελάσεις παράλληλα με την παράθεση ιδεών και προσωπικών επιλογών των συμμετεχόντων σε θέματα κινητής τηλεφωνίας..

    Και το λέω έχοντας συμμετάσχει σε αρκετά Ελληνικά forums σχετικά με κινητά που ουσιαστικά ενώ συνήθως δημοσιεύουν ειδήσεις που δεν είναι σοβαρές απαγορεύουν το να περνάς καλά γράφοντας κάτι σατυρικό...

    Μακριά λοιπόν από ξενέρες και σοβαροφανείς "γνώστες" της τεχνολογίας και ΚΟΝΤΑ στο techblog.gr... ;)

  • Browsing Techblog.gr using Internet Explorer

    I don't want to live on this planet anymore.... (οσοι ξερετε με ποια φωνη να το διαβασετε με καταλαβαινετε)

    : )

  • Διαβάζ το blog κυριως απο google reader στο android,αλλα πολυθα μου αρεσε και μια native εφαρμογη..

  • ...συνέχεια (καταλάθος πάτησα κάτι και αναρτήθηκε)

    btw, το site το βρήκα πριν 2 χρόνια μέσο του gamato.me (το είχε στα "site που μας αρέσουν") και από τότε το παρακολουθώ συνεχώς!

    Μπράβο, πολύ καλή δουλειά Κώστα!!!

  • Techblog i love you!! Καθε μεραα...εδω την βγαζω ;) Ευχαριστουμε Κωστα..Πολυ καλη δουλειαα..!! :)

  • Η δεύτερη χώρα που δεν μπορεί να αναγνωριστεί ποια είναι άραγε; Ρε μπας και έχουμε και εξωγήινους στο Teckblog ; Εγώ πάντως μπαίνω από όπου προλάβω! Desktop, Laptop, Xoom!

  • Με Chrome από το Mac φυσικά!
    Στη χώρα (not set) είναι όσοι μένουν Ελλάδα αλλά θα μεταναστεύσουν, και για αυτό δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα; Γιατί άμα είναι αυτό, εκεί ανήκω! :P

  • Με chrome απο το Windows Desktop και το Linux netbook, με safari απο το ipod και android browser απο το κινητο. Παντου και παντα! Συνεχισε ετσι...

  • Απο Firefox στα windows, android στο κινητο και προσφάτως iPad. Ναι δε θα με χάλασε dedicated app για το android (ή και το iPad) τώρα που το σκέφτομαι!

  • Με 1ον, opera or firefox or chrome απο windows 2ον, safari or opera απο mac και 3ον dolphin or opera or firefox απο android. Δηλαδη απο οπου βρισκομαι εκεινη την ωρα μπαινω. Παντα techbog!!!

  • Ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα για τη δουλειά που έχει ρίξει, τον χρόνο που συνεχίζει να αφιερώνει και την ενημέρωση που προσφέρει, χωρίς διακρίσεις, εμμονές και λογοκρισία.
    Keep going Techblog.

    Τα δικά μου στοιχεία επισκεψιμότητας:

    Σε καθημερινή βάση από Firefox για Macintosh και Safari από iPhone.

  • techbloggggggg! για πανταα;)θελουμε καιi escape να δεσουμε:)(polla zhtaw..?!;p)αα, και ενα ακομη workshop στην αθηνα που θα κανουμε οτι θα κανετε στην θεσσαλονικη...!(μαλλον το παραξυλωσα..!:pxD)hahaha
    keep going κωσταα:)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.