Η Tencent ψάχνει κατασκευαστή για το δικό της gaming κινητό, κατά πάσα πιθανότητα με Snapdragon

0

Σύμφωνα με την Κινέζικη ιστοσελίδα 36KR, η Tencent έχει έρθει σε επαφή με διάφορους κατασκευαστές τηλεφώνων σχετικά με τη δυνατότητα κατασκευής ενός smartphone. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μία gaming συσκευή υπό το δικό της εμπορικό σήμα, ή σε συνεργασία με κάποια άλλη εταιρεία.

Πιθανή συνεργάτες της Tencent είναι η Asus, η Razer, η Xiaomi και η ODM Wentai. Σε περίπτωση που η εταιρεία συνεργαστεί με τις τρεις πρώτες τότε αναμένουμε ένα co-branded smartphone, αφού και οι τρεις τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει δικά τους gaming smartphone. Διαφορετικά σε περίπτωση συνεργασίας με την ODM Wentai το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει υπό το εμπορικό σήμα της Tencent.

Κατά πάσα πιθανότητα το gaming smartphone της Tencent θα έχει επεξεργαστή Snapdragon, αφού οι τρεις από τις τέσσερις εταιρείες τους χρησιμοποιούν στα gaming έξυπνα τηλέφωνα τους.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακουστά την Tencent, τότε μάλλον δεν είστε ιδιαίτερα του gaming, αφού η εταιρεία κατέχει πλήρως της Riot Games (League of Legends), έχει το κύριο μερίδιο μετοχών της Supercell (Clash of Clans), και το 5% των Activision-Blizzard και Ubisoft. Επιπλέον, έχει το 40% της Epic Games και αν αναλογιστούμε την επιτυχία του Epic Games Store αναμένουμε το Fortnite να έρχεται προεγκατεστημένο στο Tencent smartphone.

Επιπλέον, η Tencent κατέχει μία εταιρεία διανομής και παραγωγής ταινιών, δύο υπηρεσίες ροής μουσικής, μία μηχανή αναζήτησης, μία εφαρμογή χαρτογράφησης, εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων (WeChat και QQ) και ένα κοινωνικό δίκτυο (Weibo).

Ανάλογα με το πως θέλει να κινηθεί η Tencent το gaming smartphone της θα μπορούσε να είναι μία πλατφόρμα διανομής ψυχαγωγίας της Tencent ή ένα εντελώς Google-free προϊόν.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα