Η Tencent ψάχνει κατασκευαστή για το δικό της gaming κινητό, κατά πάσα πιθανότητα με Snapdragon

Tencent, Η Tencent ψάχνει κατασκευαστή για το δικό της gaming κινητό, κατά πάσα πιθανότητα με Snapdragon

Σύμφωνα με την Κινέζικη ιστοσελίδα 36KR, η Tencent έχει έρθει σε επαφή με διάφορους κατασκευαστές τηλεφώνων σχετικά με τη δυνατότητα κατασκευής ενός smartphone. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μία gaming συσκευή υπό το δικό της εμπορικό σήμα, ή σε συνεργασία με κάποια άλλη εταιρεία.

Πιθανή συνεργάτες της Tencent είναι η Asus, η Razer, η Xiaomi και η ODM Wentai. Σε περίπτωση που η εταιρεία συνεργαστεί με τις τρεις πρώτες τότε αναμένουμε ένα co-branded smartphone, αφού και οι τρεις τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει δικά τους gaming smartphone. Διαφορετικά σε περίπτωση συνεργασίας με την ODM Wentai το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει υπό το εμπορικό σήμα της Tencent.

Κατά πάσα πιθανότητα το gaming smartphone της Tencent θα έχει επεξεργαστή Snapdragon, αφού οι τρεις από τις τέσσερις εταιρείες τους χρησιμοποιούν στα gaming έξυπνα τηλέφωνα τους.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακουστά την Tencent, τότε μάλλον δεν είστε ιδιαίτερα του gaming, αφού η εταιρεία κατέχει πλήρως της Riot Games (League of Legends), έχει το κύριο μερίδιο μετοχών της Supercell (Clash of Clans), και το 5% των Activision-Blizzard και Ubisoft. Επιπλέον, έχει το 40% της Epic Games και αν αναλογιστούμε την επιτυχία του Epic Games Store αναμένουμε το Fortnite να έρχεται προεγκατεστημένο στο Tencent smartphone.

Επιπλέον, η Tencent κατέχει μία εταιρεία διανομής και παραγωγής ταινιών, δύο υπηρεσίες ροής μουσικής, μία μηχανή αναζήτησης, μία εφαρμογή χαρτογράφησης, εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων (WeChat και QQ) και ένα κοινωνικό δίκτυο (Weibo).

Ανάλογα με το πως θέλει να κινηθεί η Tencent το gaming smartphone της θα μπορούσε να είναι μία πλατφόρμα διανομής ψυχαγωγίας της Tencent ή ένα εντελώς Google-free προϊόν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.