Tesla: Τελικά θα δεχθεί Bitcoin εάν η εξόρυξη γίνεται με καθαρή ενέργεια

, Tesla: Τελικά θα δεχθεί Bitcoin εάν η εξόρυξη γίνεται με καθαρή ενέργεια

Θετικά μηνύματα για την επιστροφή της Tesla στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων άφησε ο ιδρυτής της, Elon Musk. Αυτό που ξεκαθάρισε ο Musk είναι ότι η Tesla θα δεχτεί και πάλι Bitcoin εάν η εξόρυξή του έχει γίνει με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αυτό που παρατηρεί ο Elon Musk είναι ότι υπάρχει πλέον ένα μεγάλο ποσοστό κέντρων εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, αλλά και ανεξάρτητων… κυνηγών Bitcoin που επιλέγουν να εκτελέσουν όλες τις λειτουργίες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με τη χρήση καθαρής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και έτσι δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη.

Μάλιστα, ο Elon Musk θεωρεί ότι δημιουργείται μία σαφής τάση προς αυτή την κατεύθυνση, που μόνο καλό μπορεί να κάνει στον πλανήτη. Η τάση αυτή θα οδηγήσει την Tesla στο να δεχτεί και πάλι πληρωμές με Bitcoin, εφόσον εδραιωθεί και γίνει κοινός τόπος στην εξόρυξη των κρυπτονομισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της Tesla ότι θα σταματήσει να δέχεται πληρωμές με Bitcoin θεωρείται ότι ήταν η βασική αιτία για την πτωτική πορεία που σημείωσε το Bitcoin, με πολλούς να τα βάζουν ευθέως με τον Elon Musk και τα όσα γράφει στο Twitter.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Αφου χειραγωγησε την αγορα και εριξε το μπιτκοιν τωρα τα αλλαζει παλι..Οτι να ναι..Σε λιγους μηνες θα βρει κατι παλι να πει για να το ξαναριξει και η ζωη συνεχιζεται FUD all the way Elon,δεν μασαμε εμεις οι παλαιοι…Lazer eyes και διαμαντοχερα ρεεεεεεεεεεεεεεε…

SUPS 👨‍⚖️

ΜΌΝΟ Bitcoin & OLED!!!!1111!!!11!

Kakalos

Ναι θα ρωταει…πως εβγαλες τα bitcoin φιλε μου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.