Οι φίλοι του Bitcoin τα βάζουν με τον Elon Musk

, Οι φίλοι του Bitcoin τα βάζουν με τον Elon Musk

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Elon Musk για το Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα δημιούργησαν έναν… στρατό από haters. Όσοι ασχολούνται με το Bitcoin δεν είδαν με καλό μάτι τα tweets του Elon Musk.

Δεν είναι μόνο η πρόσφατη στροφή του Elon Musk ενάντια στο Bitcoin, ένας παράγοντας που δημιουργεί προβλήματα για την απήχηση που έχει ο Elon Musk στο κοινό που ασχολείται με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι και το γεγονός ότι η Tesla ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα δέχεται το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμών.

Οι εξελίξεις που οδηγεί ο Elon Musk στο πεδίο των κρυπτονομισμάτων έχουν συνέπειες στην αξία των νομισμάτων αυτών, με το Bitcoin να σημειώνει μεγάλη πτώση έπειτα από τα tweets του. Η κριτική σε πολλά σημεία του online κόσμου ήταν ιδιαιτέρως έντονη για τον Elon Musk, με πολλούς να αμφισβητούν την ικανότητά του να εκφράζει απόψεις επί παντός επιστητού.

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να τονιστεί ότι η πτώση της αξίας των Bitcoin έγινε μετά από τα όσα έγραψε εκείνος στο Twitter. Πάντως, πολλοί σχολιάζουν ότι η κατηγορία ότι η εξόρυξη και συναλλαγή με κρυπτονομίσματα είναι αιτία επιβάρυνσης του περιβάλλοντος είναι απλοϊκή.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Φαντάζομαι σκέφτηκαν ότι μπορεί να παίζεται το κλασικό κόλπο. Κατηγορώ κάτι και ρίχνω την τιμή του. Μετά το αγοράζω. Όταν αγοράσω αρκετά δηλώνω ότι έκανα λάθος και αναθεωρώ. Βάζω και 2 -3 άλλους να πουν το ίδιο και η τιμή ανεβαίνει. Τέλος μπορώ να πουλήσω και να είμαι φουλ κερδισμένος.

SUPS 👨‍⚖️

το εχει κανει ΗΔΗ ο Musk ….ανακοινωσε οτι αγοραζει bitcoin δεχεται πληρωμες στη Τεσλα με αυτα…πουλαει bitcoin σταματαει τις πληρωμες με bitcoin το κατηγορει και κλαμα τωρα….μιας μορφης pump and dump ειναι που αλλους για τον ιδιο λογο τους εχουν κυνηγησει στις ΗΠΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Business Elon Musk Neuralink

Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου μπορεί να ελέγξει το ποντίκι του υπολογιστή με τη σκέψη

Ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε εμφύτευση τσιπ εγκεφάλου από τη Neuralink μπορεί να ελέγξει ένα ποντίκι υπολογιστή μόνο με τη σκέψη του.

Business Elon Musk

Tesla Optimus Gen 2: Αποκαλύφθηκε το νέο ανθρωποειδές ρομπότ

Η Tesla αποκάλυψε το «Optimus Gen 2», μια νέα γενιά του ανθρωποειδούς ρομπότ της που θα πρέπει να μπορεί να αναλαμβάνει εργασίες.