Τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων; [Poll]

poll, Τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων φέτος. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη από όλες τις απόψεις, κάτι που επηρέασε και εμάς σαν καταναλωτές αλλά και τις εταιρείες, με τις όποιες δυσκολίες είδαμε να έρχονται.

Συσκευές άργησαν να ανακοινωθούν, όπως η σειρά iPhone 12, άλλες ήρθαν αλλά σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, όπως το PlayStation 5, ενώ άλλες κυκλοφόρησαν μήνες μετά την ανακοίνωση τους, όπως το Sony Xperia 1 II. Πέραν αυτών όμως είναι Χριστούγεννα και συνήθως πάντα ξεκλέβουμε λίγο χρόνο και χρήμα για να κάνουμε και ένα δώρο στην εαυτό μας.

Οπότε, η ερώτηση είναι: τι προϊόν τεχνολογίας πήρατε ή θα πάρετε για δώρο Χριστουγέννων φέτος; Πήρατε μόνο για εσάς ή και για τους αγαπημένους σας; Ήταν τελικά αυτό που θέλατε, ή δε βρίσκατε αυτό που ψάχνατε; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”19″]

Οι απαvτήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος

Δεν εμφανίζεται η μορφή επιλογής για να ψηφίσεις, αλλά η μορφή αποτελεσμάτων… Διορθώστε το.

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, διορθώθηκε. Ευχαριστούμε.

Ovelix

Τι να πάρεις ??? Οικονομικά είναι η χειρότερη χρονιά εξαιτίας των μέτρων που έχει πάρει το κράτος για τον Κορονοϊό. 109.000 νέοι άνεργοι μόνο τον Νοέμβριο. Οι εταιρίες Courier αντί το καλοκαίρι να κάνουν προσλήψεις για να ανταπεξέλθουν στις παραγγελίες τα φόρτωσαν στον κόκορα, ή καλύτερα στις πλάτες των παιδιών να τρέχουν με τα παπάκια για να βγάλουν την δουλειά, άρα και να θες να πάρεις δώρο θα έπρεπε να το είχες παραγγείλει από τον Σεπτέμβριο για να το πάρεις τα Χριστούγεννα, και από την άλλη δεν υπάρχει ούτε το κλίμα των εορτών, ούτε και διάθεση υπάρχει… Εξού και το 17% που λέει δεν πήρα τίποτα, που είμαι σίγουρος είναι μεγαλύτερο αλλά τέλος πάντων.

KnightRider

Δεν αξίζει καμία αγορά για φέτος γιατί έχουν ακριβύνει σχεδόν όλα + ειδικά τα laptops οι τιμές είναι σκέτη κοροϊδία σε σχέση με αυτά που σου προσφέρουν…

Sakis

ενα fritzbox 7530,εχει περασει μια βδομαδα ακομα το περιμενω..

Ervis

2 smartphone τα περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες με αυτά που γίνονται έχει ξενερώσει όλος ο κόσμος άσε που η περισσότεροι είναι με αναστολή εργασίας

Tom

Μπραβο στο 35% ή 1/3 που δεν πήρε τίποτα, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξοδέψουμε τα λεφτα μας για να ορθοποδήσει η οικονομία και να αυξηθούν τα κέρδη των κολοσσών αυτην την περίοδο και η κοροϊδία με τις δήθεν εκπτώσεις … αυτοί θα έπρεπε να βοηθήσουν αξιοποιώντας την τεχνολογία για την καλύτερη επικοινωνία και επαφή των ανθρώπων
ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ από ανούσιες σπατάλες φέτος

Last edited 3 years πριν by Tom
forneverarrow

Έπρεπε επιτέλους να ανανεώσω το iPad μου… και πήρα το iPad (8th gen). Το παλιό μου iPad mini (1st gen 2012) παρέδωσε εαυτό πλέον!

Nikos

Πήρα ένα καινούργιο πλυντήριο ρούχων που με είχε φάει η συμβία. Έχει μπλε δόντι, Γουάι φάι και καίει ρεύμα όσο και το κινητό, οπότε πιστεύω θα βγάλει τα λεφτά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.