TikTok: Στα 15,2 δισ. δολάρια τα διαφημιστικά έσοδα το 2023

TikTok, TikTok: Στα 15,2 δισ. δολάρια τα διαφημιστικά έσοδα το 2023

H έκθεση Future of Media έδειξε ότι το 75% των επαγγελματιών του marketing σχεδιάζει να αυξήσει τις διαφημιστικές δαπάνες του στο TikTok το 2023.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, το TikTok θα φτάσει τα 15,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια διαφημιστικά έσοδα το 2023, καταγράφοντας αύξηση 51,7% και προσθέτοντας περίπου 2 δισ. δολάρια παραπάνω στην πρόβλεψη που είχε γίνει πέρυσι.

Ειδικά ο τομέας της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών ειδών αναμένεται να καταγράψει αύξηση διαφημιστικής επένδυσής στο ΤikTok κατά 14,3% στα 2,0 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Alex Brownsell, επικεφαλής περιεχομένου της WARC Media, αναφέρει: «Η δυνητική διαφημιστική κάλυψη (ad reach) που προσφέρει, ανέρχεται σε 1,05 δισεκατομμύρια άτοιμα, συμπεριλαμβανομένων 409,1 εκατομμυρίων χρηστών ηλικίας 18 έως 24 ετών. Το 2022 ήταν η εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με τα δεδομένα του Sensor Tower. Η κατακόρυφη μορφή βίντεο πλήρους οθόνης που έχει λανσάρει, έχει εμπνεύσει προϊόντα όπως το YouTube Shorts και το Instagram Reels».

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.

Internet TikTok

TikTok: Νέα λειτουργία για εύκολη αποθήκευση τραγουδιών σε Apple Music, Spotify και Amazon Music

Το TikTok παρουσίασε τη νέα του λειτουργία «Add to Music App» με υποστήριξη για Apple Music, Spotify και Amazon Music.