Το Twitter βρίσκεται σε συζητήσεις με το TikTok

, Το Twitter βρίσκεται σε συζητήσεις με το TikTok

Μετά την απόφαση του Donald Trump για αποκλεισμό των υπηρεσιών TikTok και WeChat στις Ηνωμένες Πολιτείες, μάθαμε ότι η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση της εφαρμογής TikTok. Όμως φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική εταιρεία που ενδιαφέρεται για την εν λόγω αγορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Wall Street Journal το Twitter βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων με το TikTok σχετικά με έναν “συνδυασμό” των δύο υπηρεσιών. Όπως σημειώνει η WSJ, δεν είναι σαφές εάν το Twitter επιδιώκει την εξαγορά της υπηρεσίας ή κάποιας μορφής συνεργασία. Σε σχέση με τη Microsoft βέβαια, το Twitter δε θα μπορεί να προσφέρει το ίδιο υψηλό ποσό, όμως ίσως αντιμετωπίσει λιγότερο αντιμονοπωλιακό έλεγχο από ότι στα χέρια της Microsoft.

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί οποιαδήποτε ενέργεια από πλευράς των αμερικανικών εταιρειών αν θέλουν όντως να αγοράσουν ή να συνεργαστούν με το TikTok για το κομμάτι που αφορά την αγορά της Αμερικής. Μετά από αυτή την ημερομηνία, το TikTok θα έχει αποκλειστεί και καμία εταιρεία δε θα μπορεί να συνάψει οποιαδήποτε συμφωνία με τη ByteDance, την κινεζική εταιρεία που έχει στην κατοχή της την υπηρεσία.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.