Twitter: Ο Elon Musk λέει πως ο νέος CEO ξεκινά σε έξι εβδομάδες

Twitter Elon Musk, Twitter: Ο Elon Musk λέει πως ο νέος CEO ξεκινά σε έξι εβδομάδες

Ο Elon Musk φαίνεται πως τηρεί την υπόσχεσή του να αποσυρθεί από CEO του Twitter, ανακοινώνοντας πως ο διάδοχός του αναλαμβάνει σε έξι εβδομάδες.

Αν και ο δισεκατομμυριούχος δεν αποκάλυψε το όνομα του νέου CEO, υπέδειξε πως πρόκειται για γυναίκα. Ο Μusk θα παραμείνει ως εκτελεστικός πρόεδρος και επικεφαλής τεχνικός υπεύθυνος καλύπτοντας «προϊόν, λογισμικό και sysops».

Κάποιες ώρες μετά την ανακοίνωση διά στόματος Musk, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η διαφημιστική διευθύντρια της NBCUniversal, Linda Yaccarino, «βρίσκεται σε συνομιλίες» για να αναλάβει τον ρόλο του CEO στο Twitter. Η Yaccarino είναι γνωστή ως «υπασπιστής του κλάδου για την εύρεση καλύτερων τρόπων μέτρησης της αποτελεσματικότητας της διαφήμισης», σύμφωνα με το The Journal.

Yaccarino και Musk φαίνεται πως έχουν καλές σχέσεις αφού εμφανίστηκαν μαζί σε εκδηλώσεις της βιομηχανίας διαφημίσεων. Το NBCU έχει επίσης σημαντικές συνεργασίες με το Twitter, ανανεώνοντας πρόσφατα τη συνεργασία του για τη φιλοξενία βίντεο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Twitter.

Ακόμα, η Yaccarino έγραψε στο Twitter ότι η πλατφόρμα πρέπει να επαναφέρει το Periscope, αποκαλώντας το “μια ιδέα για τη νέα μας συνεργασία”.

Θυμίζουμε πως ο Musk είχε διενεργήσει δημοσκόπηση στο Twitter τον Δεκέμβριο για το αν θα έπρεπε να αποχωρήσει από τη θέση του CEO και οι χρήστες της πλατφόρμας είχαν ψηφίσει υπέρ. Τότε είχε πει πως θα έφευγε μόλις βρει κάποιον «αρκετά ανόητο για να αναλάβει τη δουλειά».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.