Twitter: Ο Elon Musk προσέλαβε τον χάκερ George Hotz για να φτιάξει το search – Έχει 12 εβδομάδες

twitter elon musk, Twitter: Ο Elon Musk προσέλαβε τον χάκερ George Hotz για να φτιάξει το search – Έχει 12 εβδομάδες

Ο George “geohot” Hotz, ο διάσημος χάκερ iPhone και Playstation που λέγεται ότι κάποτε είχε απορρίψει μια δουλειά στην Tesla πάνω στην τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, ξεκίνησε μια «πρακτική άσκηση» 12 εβδομάδων στο Twitter του Elon Musk.

Ο Hotz είπε ότι προτεραιότητά του στην εταιρεία είναι να διορθώσει τη λειτουργία search αλλά και να αφαιρέσει το μήνυμα που μας εμποδίζει να περιηγηθούμε στην πλατφόρμα χωρίς να έχουμε κάνει sign in. Ο Musk του έδωσε διορία, λοιπόν, 12 εβδομάδες να τα φτιάξει. Θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να προσθέσει τη δυνατότητα αναζήτησης στα tweets που κάποιος έχει κάνει like, να κάνει πιο ευκολόχρηστη τη σύνθετη αναζήτηση και να βελτιώσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων.

Ο χάκερ εξέφρασε την υποστήριξή του για το “σκληροπυρηνικό” μήνυμα του Musk το οποίο απαιτούσε από τους υπαλλήλους να εργάζονται «πολλές ώρες υπό πίεση» διαφορετικά να αποχωρήσουν από την εταιρεία. Όπως είπε, «αυτή είναι η στάση που χτίζει απίστευτα πράγματα» και δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμος να κάνει πρακτική άσκηση στην εταιρεία. «Σίγουρα, ας μιλήσουμε», ήταν η απάντηση του CEO της πλατφόρμας.

Ο Hotz αποχώρησε τον περασμένο μήνα από την προηγμένη εταιρεία υποστήριξης οδηγών Comma.ai. Λόγω της ενασχόλησής του αυτής είχε κριτικάρει πολλές φορές δημόσια τον Musk για το θέμα της αυτόνομης οδήγησης.

Ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, σημείωσε πως το Comma.ai απαιτεί ένα νέο στυλ ηγέτη καθώς προσπαθεί να εξελιχθεί από μια startup σε μια βιώσιμη επιχείρηση με επίκεντρο τους καταναλωτές. Αμέσως ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με μια νέα εταιρεία που αναπτύσσει λογισμικό για τσιπ AI.

Το 2015, μιλώντας στο Bloomberg, αποκάλυψε πως συζητούσε να εργαστεί στην Tesla, αλλά ότι τα σχέδια κατέρρευσαν όταν ο Musk συνέχισε να αλλάζει τους όρους της συμφωνίας τους. «Εκτιμώ την προσφορά, αλλά, όπως είπα, δεν ψάχνω για δουλειά. Θα σου κάνω ping όταν τσακίσω το Mobileye». Τότε η Mobileye προμήθευε ακόμα μέρος της τεχνολογίας που χρησιμοποιούσε η Tesla στο σύστημα Autopilot της, κάτι που σταμάτησε το 2016.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.