Twitter: Ο Elon Musk “τελειώνει” την εξ αποστάσεως εργασία – Προετοιμάζει το προσωπικό για “δύσκολες μέρες”

elon musk twitter, Twitter: Ο Elon Musk “τελειώνει” την εξ αποστάσεως εργασία – Προετοιμάζει το προσωπικό για “δύσκολες μέρες”

Tο πρώτο του email στο προσωπικό του Twitter έστειλε ο ιδιοκτήτης και CEO, Elon Musk. Σε αυτό, προειδοποίησε τους υπαλλήλους να προετοιμαστούν για «δύσκολες στιγμές μπροστά» και έθεσε άμεσο τέλος στην εξ αποστάσεως εργασία.

Στο email που ανέφερε το Bloomberg News, ο Musk λέει πως ένα ασθενέστερο οικονομικό περιβάλλον στις ΗΠΑ θα έφερνε δυσκολίες και στο Twitter. Οι αναλυτές προβλέπουν βραδύτερη αύξηση των διαφημιστικών δαπανών το 2023 και, ως επιχείρηση όπου οι διαφημίσεις αντιπροσωπεύουν περίπου το 90 τοις εκατό των εσόδων, το Twitter θα επηρεαστεί έντονα από αυτό.

Aκόμα, φέρεται να είπε στους υπαλλήλους του πως αναμενόταν από εκείνους να βρίσκονται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα και ότι θα εγκρίνει μόνο την εξ αποστάσεως εργασία κατά περίπτωση.

«Ο δρόμος μπροστά είναι επίπονος και θα απαιτήσει έντονη δουλειά για να πετύχει», έγραψε ο Μusk στο email που είδε το Bloomberg. Πρόσθεσε σε άλλο μήνυμά του ότι «τις επόμενες ημέρες, η απόλυτη κορυφαία προτεραιότητα είναι η εύρεση και η αναστολή τυχόν επαληθευμένων bots / trolls / spam».

Με την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Musk, ένας αριθμός μεγάλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλιστικής Allianz και της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi, διέκοψαν τις διαφημιστικές δαπάνες στο Twitter. Σε ένα δημόσιο Q&A την Τετάρτη, ο Musk είπε στους διαφημιστές ότι άκουσε τις ανησυχίες τους και ότι δεν έχουν γίνει ακόμη αλλαγές στις πολιτικές ελέγχου περιεχομένου της πλατφόρμας. Προηγουμένως είχε κατηγορήσει “ομάδες ακτιβιστών” ότι πίεζαν τους διαφημιστές να εγκαταλείψουν τις καμπάνιες και κατηγόρησε αυτές τις ίδιες ανώνυμες ομάδες ότι “προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.