Η ViewSonic ανοίγει τις συμμετοχές για το 5ο ColorPro Awards: Momentum

ViewSonic ColorPro Awards, Η ViewSonic ανοίγει τις συμμετοχές για το 5ο ColorPro Awards: Momentum

Η ViewSonic Corp., ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος οπτικών λύσεων, με ενθουσιασμό θα ξεκινήσει τα πολυαναμενόμενα ColorPro Awards, σηματοδοτώντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη δέσμευση της εταιρείας να εμπνέει και να ενδυναμώνει δημιουργούς παγκοσμίως. Το φετινό θέμα, με τον τίτλο “Momentum”, καλεί τους δημιουργούς να διοχετεύσουν την ασταμάτητη ενέργεια της ορμής προς τους ορίζοντες των ονείρων και των φιλοδοξιών τους. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και είναι ανοιχτές έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2024. Για να μάθετε περισσότερα και να συμμετάσχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των ColorPro Awards.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, τα ColorPro Awards έχουν μετατραπεί από έναν διαγωνισμό φωτογραφίας σε μια παγκόσμια γιορτή ποικίλων οπτικών τεχνών. Φέτος, ο διαγωνισμός επεκτείνεται πέρα από τη φωτογραφία και το βίντεο, εισάγοντας ένα ειδικό βραβείο για την κατηγορία της Ψηφιακής Τέχνης και την επιλογή του κοινού για την κατηγορία Τέχνης ΑΙ. Η νεοεισαχθείσα κατηγορία Τέχνης ΑΙ, σχεδιασμένη να πυροδοτήσει και να εξερευνήσει το δημιουργικό δυναμικό των νέων καλλιτεχνικών εργαλείων, θα έχει τις συμμετοχές της προεπιλεγμένες από ειδικούς πριν ανοίξουν για δημόσια ψηφοφορία, δίνοντας τη δυνατότητα στην κοινότητα ColorPro να αποφασίσει τον νικητή. Ταυτόχρονα, επαγγελματίες του κλάδου θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές και θα καθορίσουν τους νικητές στις κατηγορίες Φωτογραφίας, Βίντεο και Ψηφιακής Τέχνης.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν βραβεία από ένα ταμείο αξίας περίπου 24.000 δολαρίων. Αυτά τα βραβεία περιλαμβάνουν χρηματικά έπαθλα, οθόνες ColorPro υψηλής ποιότητας και μια σειρά προϊόντων και συνδρομών σχεδιασμένων για να βελτιστοποιήσουν τη δημιουργικότητα, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων PANTONE και Calibrite, καθώς επίσης και ετήσια συνδρομή Premium στο Shoot The Frame και στο Tinyspace. Επιπλέον, οι νικητές θα αποκτήσουν παγκόσμια προβολή μέσω των ψηφιακών καναλιών του ColorPro, των τελετών απονομής, των εκθέσεων και των μακροχρόνιων συνεργασιών ως συνεργάτες ColorPro.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τα πέμπτα ColorPro Awards και συνεχίζουμε την αποστολή μας να εμπνέουμε και να ενδυναμώνουμε δημιουργούς σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, βλέπουμε εκπληκτική δημιουργικότητα και καινοτομία, και το φετινό θέμα, με τίτλο «Momentum», αποτυπώνει τέλεια την ενεργειακή ώθηση που ελπίζουμε να προκαλέσουμε στους συμμετέχοντές μας” δήλωσε ο Oscar Lin, General Manager of the Monitor Business Unit στη ViewSonic. “Με την εισαγωγή νέων κατηγοριών για την Ψηφιακή και την AI Τέχνη, στοχεύουμε να διευρύνουμε το πεδίο της δημιουργικής έκφρασης και να παρέχουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους.”

Ενδεικτικά, ηγέτες του κλάδου όπως οι SHOOTERS, PANTONE®, Tinyspace, Calibrite, Shoot The Frame και The Design Kids δεν θα φιλοξενήσουν μόνο εργαστήρια και προωθητικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των βραβείων, αλλά θα λειτουργήσουν επίσης ως πολύτιμα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αυτή η επιτροπή από διεθνώς αναγνωρισμένους φωτογράφους, βιντεογράφους και ψηφιακούς καλλιτέχνες θα αξιολογήσει τις υποβολές, διασφαλίζοντας την αμεροληψία και αναγνωρίζοντας την αριστεία στην καλλιτεχνική έκφραση. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν βάσει της αφήγησής τους, της αισθητικής, της δημιουργικότητας, της σχέσης τους με το θέμα των βραβείων και της εκτέλεσης.

Η ViewSonic προσκαλεί επίσης πέντε ειδικούς να μοιραστούν τις αφηγήσεις τους για το «Momentum». Ο Andrea Astarita, ένας διάσημος φωτογράφος, περιγράφει το «Momentum» ως «τη στιγμή που καταγράφεται η κίνηση στον χρόνο, επικοινωνώντας την ενέργεια και τη δυναμική του κινούμενου αντικειμένου». Οι φωτογραφίες του τονίζουν τον τρόπο με τον οποίο το momentum είναι πανταχού παρόν στο περιβάλλον μας.

Ο Tim Burgess, ένας διάσημος φωτογράφος και βιντεογράφος φύσης, συνδέει το «Momentum» με την τεράστια ενέργεια του ωκεανού. Στο βίντεο του, “The Great Migration”, καταγράφει τη μετανάστευση των μεγάπτερων φαλαινών, παρουσιάζοντας το απίστευτο momentum τους καθώς διασχίζουν τον Ειρηνικό σε μεγάλα κοπάδια, δείχνοντας τεράστια δύναμη όταν διαπερνούν την επιφάνεια του ωκεανού.

Ανακαλύψτε περισσότερα έργα τέχνης και συμβουλές ειδικών για το 5ο ColorPro Awards.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το 5ο ColorPro Awards.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Hands-on Viewsonic

ViewSonic M10 Greek review: Απόλαυση στις 120″

Ο έξυπνος προβολέας ViewSonic M10 είναι μια καινοτόμος λύση για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία προβολής και ήχου σε ένα συμπαγές πακέτο.

Gear Viewsonic

ViewSonic X11-4K: Ένας short-throw προβολέας με πραγματική 4K ανάλυση

Ο ViewSonic X11-4K είναι ένας short-throw προβολέας που προσφέρει στους χρήστες πραγματική ανάλυση 4K. Νέος προβολέα home cinema για όλους!

Reviews Viewsonic Hands-on

Viewsonic VX2418C review: Κορυφαία ποιότητα εικόνας «on a budget»

Το gaming monitor VX2418C της ViewSonic έρχεται για να αποδείξει ότι στη χαμηλή κατηγορία τιμής υπάρχουν επιλογές για hi-end αποδόσεις εντός προϋπολογισμού!

Gear Viewsonic

ViewSonic M2e: Ένας προβολέας με μπαταρία για ατελείωτο streaming

Ο compact και πολύ ελαφρύς ViewSonic M2e είναι ένας smart LPD προβολέας με ανάλυση Full HD 1080p.