Business

Visa και Crypto.com ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει FIFA World Cup 2022

Η Visa σε συνεργασία με την Crypto.com υλοποιούν την καμπάνια «Visa Masters of Movement», που συνδυάζει το ποδόσφαιρο και την τέχνη για τον εορτασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει με μια δημοπρασία ΝFT.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους NFT. Από τώρα, η Visa θα δημοπρατήσει πέντε NFT που καταγράφουν εμβληματικά γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τους θρυλικούς ποδοσφαιριστές Jared Borgetti, Tim Cahill, Carli Lloyd, Michael Owen και Maxi Rodriguez. Οι φίλαθλοι με την υψηλότερη προσφορά για κάθε NFT στο τέλος της δημοπρασίας θα το λάβουν στο πορτοφόλι τους μέσω του Crypto.com, μαζί με ένα εκτυπώσιμο αρχείο τέχνης και υπογεγραμμένα αναμνηστικά από τον θρυλικό παίκτη που εμφανίζεται στο NFT.

Η Visa θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία στην Street Child United , μια ανθρωπιστική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που εργάζεται για την καταπολέμηση του διάχυτου στιγματισμού των παιδιών που συνδέονται με το δρόμο.

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2022 15:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.