Visa V.me, Νέα υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και πληρωμών

Η Visa ετοίμαζε εδώ και αρκετούς μήνες τη δική της υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και πληρωμών όπως αυτή του PayPal. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει στις αρχές του 2012 και ονομάστηκε V.me by Visa. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό λογιαριασμό τον οποίο θα μπορούμε να χρηματοδοτούμε (αν έχουμε λεφτά!) και από άλλες πηγές όπως τραπεζικός λογιαριασμό ή κάρτες MasterCard για να πραγματοποιούμε αγορές ή μεταφορές χρημάτων.

Αργότερα μέσα στο 2012 η υπηρεσία V.me θα λειτουργεί και με κινητά τηλέφωνα που ενσωματώνουν τσιπ τεχνολογίας NFC (Near Field Communications) ώστε το κινητό μας να είναι και το ηλεκτρονικό μας πορτοφόλι για μικροσυναλλαγές. Όλα αυτά Αμερική πρώτα, για εδώ βλέπουμε… ρίξτε μια ματιά και στην υπηρεσία Google Wallet.

, Visa V.me, Νέα υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και πληρωμών

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Β βασιλης

καλό μου ακουγεταιαλλα και με το paypal for android είμαι πολύ ευχαριστημένος,το μόνο που με χαλάει είναι οι τρεις εργάσιμες μέρες που κάνει για να εμφανιστούν τα λεφτά από μεταφορα λογαριασμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Crypto Visa

Visa και Crypto.com ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει FIFA World Cup 2022

Η Visa σε συνεργασία με την Crypto.com υλοποιούν την καμπάνια «Visa Masters of Movement», που συνδυάζει το ποδόσφαιρο και την τέχνη για τον εορτασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Internet Visa

VISA: Πώς να προστατευτείς από κακόβουλες ενέργειες στο διαδίκτυο

Η Visa προτείνει τα παρακάτω βήματα που θα σας βοηθήσουν να προστατευτείτε, όταν κάνετε αγορές, διαβάζετε και επικοινωνείτε στο διαδίκτυο.

Internet ebay Facebook Mastercard

Αποσύρουν την υποστήριξη στο Libra οι Visa και MasterCard

Ιδρυτικά μέλη του κρυπτονομίσματος Libra του Facebook όπως η Visa, MasterCard, eBay, Stripe και Mercado Pago απέρυσαν την υποστήριξη του.

Internet Visa

Hackers μπορούν υποκλέψουν ανέπαφα μεγαλύτερο ποσό από κάρτες Visa

Ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ευπάθειες που επιτρέπουν στους χάκερ να παρακάμψουν τα όρια πληρωμής στις ανέπαφες κάρτες της Visa.