Το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ αναλαμβάνει η Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας αναδείχθηκε ανάδοχος του διαγωνισμού για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ. Η Vodafone Ελλάδας θα αναλάβει να προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν δίκτυα οπτικών ινών και mobile εφαρμογές, όπως το IoT.

Με την υπηρεσία Vodafone IoT προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης ασύρματης διασύνδεσης κάθε είδους συσκευών και εφαρμογών IoT χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ενσύρματου δικτύου και ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να συνδέσει τις συσκευές ή τις εφαρμογές του για αποστολή δεδομένων ή έλεγχο εξ αποστάσεως.

Μέσα από επενδύσεις και συνεχείς βελτιώσεις, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες ποιότητας οι οποίες φέρνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις στον 21ο αιώνα» δήλωσε η κυρία Κάτια Σταθάκη, εμπορική διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας.

Vodafone ηλεκτρονικό εισιτήριο ΟΑΣΑ, Το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ αναλαμβάνει η Vodafone

Vodafone ηλεκτρονικό εισιτήριο ΟΑΣΑ, Το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ αναλαμβάνει η Vodafone

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Καλωσήρθατε στον 21ο αιωνα

giannis

Στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε λεωφορεία τις μισές μέρες του χρόνου. Το δε μετρό θα έρθει με την ανάπτυξη. Βέβαια είναι μία καλή είδηση και μακάρι να επεκταθεί σε όλες τις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες.

Apostolis

Όλα τα χε η Μαριορή ο φερετζές τη μάρανε……

sansa stark

Ουσιαστικα ειναι σαν την oyster που εχουν οι Αγγλοι. οπου 3000 να σταματησεις και οι 3000 εχουν oyster. Πολυ καλο αλλα δεν ξερω αν θα εχει πρακτικη εφαρμογη στη μπανανια

Ηλίας

Εγώ θα σχολιάσω για την Vodafone. Την βλέπω, ανεβαίνει δραματικά γρήγορα και είναι πολύ καλό αυτό καθώς είχε το μονοπώλειο η Cosmote και τώρα θα υπάρχει ένας άξιος ανταγωνιστής. Συγχαρητήρια στην Vodafone.

KnightRider

Θα πέσουν hackεριές για τζάμπα μετακίνηση !!

Νίκος 31

Μας ζαλίσατε με το μετρό στην Θεσσαλονίκη. Ενα εκατομμύριο και μου θέλετε και μετρό και μας ζαλίζετε 30 χρόνια τώρα, τι να πούμε και εμείς στην Αθήνα με 6 εκατομμύρια και άλλους τόσους λαθραίους.

ΥΓ.Άκους εκεί θράσος, ενα εκατομμύριο και μου θέλουνε και μετρό. Ούτε ενα οάκα δεν γεμίζετε όλοι μαζί! Θα κάνουμε και τράμ στο γαιδουρονήσι…

Τώρα για το θέμα, εκτός απο χακεριές και τα εκατομμύρια κάρτες που θα μοιράσουνε τα κόμματα της αριστεράς στους αλλοδαπούς τσάμπα και θα συνεχίσει να πληρώνει ο Ελληνάκος ο φουκαράς για όλους, αν κατάλαβα καλά δεν λειτουργεί σαν το pass της αττικής οδού αλλά απλά αντικαθιστά το εισιτήριο, οπότε στην ουσία άχρηστο είναι. Εκτός κι αν δεν έχω καταλάβει καλά εγώ. Νόμιζα ότι θα φορτώνω 40-50 ευρώ μέσα και θα με χρεώνει σε κάθε μου επίσκεψη.

iGiotas

21 Jump Street, όπου θα πέσει πολύ “jump”

Giorgos

Πολύ προχωρημένο και μοντέρνα για την Ελλάδα των μπαχαλάκιδων και νοοτροπίας του 50. Μηχανήματα σύγχρονα χωρίς αστυνόμευση με προστατευτικο γυαλί και ύψος ικανό να προσπερνά οποίος θέλει δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα. Στη Γαλλία , Αγγλία κλπ το ύψος είναι. 1.80 m και μεταλλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.