Vodafone: Πτώση των εσόδων σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία

Vodafone έσοδα, Vodafone: Πτώση των εσόδων σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία

Πτώση εμφάνισαν τα έσοδα της Vodafone για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2022, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος με έδρα τη Βρετανία.

Η ανάπτυξη των εσόδων από τον κλάδο των υπηρεσιών κινήθηκε στο 1,8% για το γ’ τρίμηνο της οικονομικής χρήσης, έναντι ανάπτυξης 2,7% το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2022. Η κάμψη αποδίδεται από την εταιρεία στην πτώση των εσόδων από την αγορά της Γερμανίας (-1,8%), της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Τα συνολικά έσοδα της Vodafone για το τρίμηνο έφτασαν τα 11,64 δισ. ευρώ έναντι 11,68 δισ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021.

Η διοίκηση της εταιρείας διατήρησε το guidance για το σύνολο του οικονομικού έτους του 2023, αναμένοντας EBITDA μεταξύ των 15 και των 15,2 δισ. ευρώ. Οι προσαρμοσμένες ταμειακές ροές αναμένεται να φτάσουν τα 5,1 δισ. ευρώ.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.