Vodafone: Σχεδιάζει εκατοντάδες απολύσεις στο Λονδίνο

Vodafone Λονδίνο, Vodafone: Σχεδιάζει εκατοντάδες απολύσεις στο Λονδίνο

Η Vodafone Group Plc σχεδιάζει να προχωρήσει σε εκατοντάδες απολύσεις εργαζομένων της στα κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο.

Το δημοσίευμα έρχεται μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της εταιρίας, τον περασμένο Νοέμβριο, πως θα λάβει μέτρα εξοικονόμησης κόστους ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ λόγω της επιδείνωσης της προοπτικής της αγοράς.

Μέσα στην εβδομάδα, η Vodafone συμφώνησε η θυγατρική της στην Ουγγαρία να εξαγοραστεί από την 4iG και στο ουγγρικό κράτος έναντι 1,7 δισ. ευρώ σε μετρητά, συμφωνία που είχε αναγγελθεί αρχικά τον Αύγουστο του 2022.

Η Vodafone δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters της ζήτησε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.