Vodafone Smart Business: Λύσεις κατάλληλα διαμορφωμένες για επαγγελματίες

Vodafone Smart Business, Vodafone Smart Business: Λύσεις κατάλληλα διαμορφωμένες για επαγγελματίες

Οι καινοτόμες λύσεις του Vodafone Smart Business έρχονται να ενισχύσουν καταλυτικά τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις, όπως εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις του χώρου της φιλοξενίας και της εστίασης (HoReCa), που θέλουν να περάσουν στην ψηφιακή εποχή και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Το Vodafone Smart Business έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερες «δυνάμεις» στους «super ήρωες», ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ή επαγγελματίες, με λύσεις κατάλληλα διαμορφωμένες στα μέτρα τους, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξουν συγκεκριμένες υπηρεσίες που απευθύνονται στον κλάδο δραστηριότητάς τους και ταιριάζουν στο μέγεθός τους.

Μέσα από τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και δοκιμασμένες λύσεις της αγοράς, η ολοκληρωμένη πρόταση Vodafone Smart Business συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης και της παραγωγικότητας των επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων, παρέχοντας οικονομία, ευελιξία και απλότητα και υποστηρίζοντάς τους με συμβουλευτική σε θέματα τεχνολογίας.

Επίσης, το Vodafone Smart Business βοηθά στην καλύτερη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ προσφέρει καινοτόμες λύσεις οικονομικά, χωρίς περιττό κόστος και με απόλυτο έλεγχο των εξόδων.

To Vodafone Smart Business με μία ματιά:

• Vodafone Business Online
Δημιουργείς τη δική σου ιστοσελίδα για να προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σου και να σε βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σου

• Vodafone Cooler Control
Ενημερώνεσαι για τη θερμοκρασία του ψυγείου σου όπου κι αν είσαι, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα για τα προϊόντα σου

• Vodafone Wi-Fi Marketing
Δημιουργείς τη δική σου βάση πελατών που χρησιμοποιούν το Wi-Fi της επιχείρησής σου και κάνεις καμπάνιες διαφήμισης για να είσαι σε επικοινωνία μαζί τους.

• Vodafone Fleet Control
Διαχειρίζεσαι τα δρομολόγια των οχημάτων της επιχείρησής σου με μεγαλύτερη ευελιξία και οικονομία

• Vodafone Professional SMS packs
Επικοινωνείς με τους πελάτες σου εύκολα, άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά με την υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων

• Vodafone Cloud Backup
Προστατεύεις τα εταιρικά σου δεδομένα από οποιονδήποτε κίνδυνο απώλειας ή καταστροφής

• Vodafone Microsoft Office 365
Χρησιμοποιείς τα εργαλεία του Office από οποιαδήποτε συσκευή και μοιράζεσαι όλα τα αρχεία με τους συνεργάτες σου σε πραγματικό χρόνο

• Vodafone Contacts List
Έχεις κοινό κατάλογο επαγγελματικών επαφών και όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση όπου κι αν βρίσκονται

• Vodafone Business Daily Internet
Προσφέρεις στους πελάτες σου πρόσβαση στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται με ημερήσια οικονομικά πακέτα

• Vodafone Books Management By Epsilon Net
Έχεις καλύτερη διαχείριση της αποθήκης και των παραγγελιών σου και πραγματοποιείς ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω email.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.