Vodafone Web Conferencing για επιχειρήσεις

Η Vodafone Ελλάδας παρέχει την υπηρεσία Vodafone Web Conferencing, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του τρόπου εργασίας των εταιριών με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους. Βασισμένη στην πλατφόρμα Cisco WebEx, η υπηρεσία Vodafone Web Conferencing διευκολύνει την πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων (teleconferencing) και την από κοινού χρήση εγγράφων μέσω διαδικτύου (web sharing). Η νέα υπηρεσία προωθεί τη συνεργασία και την αποδοτικότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον, βελτιώνει την επαφή με τον πελάτη, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα λόγω επαγγελματικών μετακινήσεων στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να πραγματοποιούν online συναντήσεις, χωρίς καθυστερήσεις και να επικοινωνούν με τη χρήση σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, να μοιράζονται εφαρμογές, να παρουσιάζουν πληροφορίες, να διοργανώνουν διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) και να πραγματοποιούν παρουσιάσεις από τον υπολογιστή τους χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν από το γραφείο τους

Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση, καθώς δεν απαιτεί παρά μια σύνδεση στο internet, ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο (web browser) και ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, ενώ δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός, λογισμικό, ή εξειδικευμένη γνώση IT. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με όλους τους Η/Υ (desktop και laptop) με ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων, ενώ υποστηρίζεται και χρήση της υπηρεσίας μέσω ειδικής εφαρμογής του Apple iPhone™.

Όλες οι διαδικτυακές εφαρμογές της Cisco WebEx λειτουργούν σε παγκόσμιο ασφαλές και αξιόπιστο ιδιωτικό δίκτυο, για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η υποστήριξη της υπηρεσίας παρέχεται από την Vodafone, γεγονός που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παροχή συμβουλών από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Η υπηρεσία προσφέρεται με μηδενικό πάγιο χρήσης χωρίς εφάπαξ κόστη εγκατάστασης, ειδικού εξοπλισμού ή εφαρμογών, ενώ η αναβάθμιση των δυνατοτήτων γίνεται αυτόματα χωρίς ν’ απαιτείται η αγορά νέων εκδόσεων λογισμικού. Η χρέωση για τους πελάτες γίνεται ανά λεπτό, με δυνατότητα ανεξάρτητης χρέωσης για τις επιλογές web και audio. Αναλυτικότερα, η χρέωση για web ή audio επιλογή είναι 0,1286 € ανά λεπτό συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ή 0,2572 € ανά λεπτό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και για τις δύο υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να καλούν την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Vodafone στο 1399 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.vodafone.gr/webconferencing

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουλίου 2009 11:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.