Τιτάνιος Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα HTC Titan

“Στην Ελληνική μυθολογία, οι Τιτάνες είναι μεταξύ μιας σειράς θεών, μερικοί εκ των οποίων αντιτάχθηκαν στον Δία και τους Ολύμπιους θεούς στην άνοδό τους στη εξουσία”. Το Techblog σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον Τιτάνα των Windows Phone smartphones, το HTC Titan. Μάθετε πως!

update: Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2011 ώρα 20:01. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η συμμετοχή σας Τιτάνια! Μέσα στην εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και οι δύο (2) τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν από ένα (1) HTC Titan με οθόνη 4.7 ίντσες και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 Mango θα ενημερωθούν με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog στο Facebook. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ενημέρωση:
Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι Τιτάνια, έτσι επικοινωνήσαμε με την HTC και εξασφαλίσαμε ακόμα ένα τεμάχιο, οπότε και θα κληρώσουμε δύο HTC Titan και οι νικητές θα είναι δύο!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο δύο (2) smartphones HTC Titan θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το λειτουργικό σύστημα για smartphones που αγαπάτε (πείτε αυτό που πραγματικά αγαπάτε, δεν θα έχει να κάνει με την κλήρωση, οι νικητές θα είναι νικητές).
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 στις 20:00 το βράδυ και οι δύο (2) νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεσά στην εβδομάδα 9-15 Ιανουαρίου.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανησυχήσετε.

HTC Titan
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: 1.5 GHz Qualcomm MSM8255 μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4.7 ίντσες S-LCD, 480×800 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, διπλό LED flash, video HD 1280×720
Δεύτερη μπροστινή κάμερα 1,3 Megapixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: 1600 mAh
Διαστάσεις: 131.5×70.7×9.9 χλστ.
Βάρος: 160 γρ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:38

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.