WWDC 2016: Η Apple δεν αναμένεται να ανακοινώσει hardware

Αν και δεν ελπίζαμε να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 7 στο Worldwide Developers Conference 2016 (WWDC), που θα πραγματοποιήσει η Apple από 13 Ιουνίου, αυτό επιβεβαιώνεται από πηγές οι οποίες λένε ότι δεν θα δούμε καθόλου hardware.

Αναφέρεται ότι δεν θα δούμε ούτε MacBook Pro με OLED οθόνη αφής, όπως λένε οι φήμες εδώ και καιρό. Ωστόσο, η Apple δεν θα έρθει με άδεια χέρια.

Στο WWDC 2016 περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του iOS 10 αλλά και την αναβάθμιση του software σε όλο το οικοσύστημα συσκευών της Apple. Το νέο iOS θα φέρει αλλαγές στο UI και στο Apple Music app θα δούμε σημαντικό redesign με πιο απλοϊκό design. Άλλες φήμες λένε ότι το Apple Pay θα έχει υποστήριξη για web browsers για να κάνουν οι χρήστες αγορές μέσω Safari και ενσωμάτωση στο iMessage για μεταφορές χρημάτων. Τέλος, υπάρχουν αναφορές για Siri SDK, κάτι που θα επέτρεπε σε third-party developers να την ενσωματώσουν στα apps τους.

Η Siri αναμένεται να έρθει και στο OS X 10.12 όπως κάνει η Microsoft με την Cortana, περιμένουμε δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω του αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος του iPhone και redesign στο iTunes. Έχει ακουστεί επίσης ότι θα μετονομαστεί σε MacOS, για να ταιριάζει καλύτερα με τα iOS, tvOS, watchOS.

wwdc 2016, WWDC 2016: Η Apple δεν αναμένεται να ανακοινώσει hardware
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.